Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda EURO 2024 EURO 2024 Výsledky výsledky

Škrtel by ho nechal doma. Má ísť Lobotka na Euro?

Záverečná nominácia Slovenska na majstrovstvá Európy vo futbale je známa. Štefan Tarkovič oznámil v stredu ráno menoslov 26 hráčov, ktorým vyjadril dôveru.

02.06.2021 10:52
Stanislav Lobotka Foto: ,
Stanislav Lobotka v súboji s Georgom Savillom zo Severného Írska v barážovom finále o postup na ME.
debata (16)

Medzi nimi je aj stredopoliar Neapola Stanislav Lobotka. Teda futbalista, ktorý v minulej sezóne toho veľa neodohral. Jeho meno je preto jedným z najdiskutova­nejších vo výbere, ktorý bude reprezentovať na záverečnom turnaji.

Nie všetci sa však s názorom Tarkoviča stotožňujú.

„Na dve pozície defenzívnych záložníkov som vybral štvoricu Kucka, Greguš, Hrošovský, Hromada,“ vyjadril sa vo svojej tradičnej rubrike v denníku Šport Martin Škrtel.

Bývalý reprezentačný kapitán svoje rozhodnutie zdôvodnil.

odkaz
euro 2020, odkaz

"Kuco je líder, Jano Greguš je spoľahlivý a veľa skúseností má aj „Hrošo”. Jakub Hromada ma pozitívne prekvapil v Slavii a aj v drese reprezentácie, keď dostal šancu v marci.

Žiaľ, do mojej nominácie sa nezmestil Stano Lobotka. Sezóna mu nevyšla, mal aj zdravotné problémy. Mám ho rád ako chlapca aj futbalistu, ale tentoraz to vnímam takto."

Lobotka nastúpil v uplynulej sezóne na 23 zápasov vo všetkých súťažiach. Zväčša ako striedajúci hráč. Gólového zápisu sa nedočkal.

S koho názorom súhlasíte vy? Priklonili by ste sa k trénerovi Tarkovičovi a vzali Lobotku na Euro, alebo by ste stotožnili s názorom Škrtela?

16 debata chyba
Viac na túto tému: #SSC Neapol #Stanislav Lobotka #Štefan Tarkovič #slovenskí futbalisti