Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda EURO 2024 EURO 2024 Výsledky výsledky

Liverpool odsúdil svojich fanúšikov. Obscénne urazili vlastného hráča

Liverpool odsúdil správanie sa svojich fanúšikov, ktorí pred stredajším zápasom futbalovej Ligy majstrov v Genku vyvesili na tribúne plagát s nevhodným zobrazením útočníka Divocka Origiho. Na transparente bola hlava belgického reprezentanta nasadená na telo muža tmavej pleti s obrím penisom.

24.10.2019 07:27
debata

Plagát sa v sektore liverpoolskych fanúšikov objavil zhruba hodinu pred výkopom. Členovia liverpoolskeho štábu ho odstránili krátko predtým, než hráči vyšli na trávnik na rozcvičku.

„Ten plagát bol mimoriadne urážlivý a nevhodný. Odsúdili sme ho a odstránili, akonáhle sme sa o ňom dozvedeli. Pokúsime sa identifikovať tých, ktorí sú zodpovední za to, že sa objavil na štadióne, a zodpovedajúcim spôsobom proti nim zasiahneme,“ uviedol hovorca Liverpoolu.

Stredajšie zápasy Ligy majstrov Fotogaléria - 11 fotiek Všetky fotky
Barcelonské hviezdy Lionel Messi a Luis Suárez...

Na sociálnych sieťach prebieha debata. Niektorí sa na plagáte bavia, väčšia ho odsudzuje za obscénne zobrazenie Origiho a mnohí ho považujú za rasovú urážku proti belgickému reprezentantovi.

Obhajca víťazstva v Lige majstrov a líder anglickej Premier League triumfoval v Genku 4:1. Origi naskočil do hry v 80 minúte. Slovenský stredopoliar Patrik Hrošovský presedel celé stretnutie na lavičke domáceho tímu.

debata chyba
Viac na túto tému: #liga majstrov #Divock Origi #Liverpool FC