Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Liverpool odsúdil svojich fanúšikov. Obscénne urazili vlastného hráča

Liverpool odsúdil správanie sa svojich fanúšikov, ktorí pred stredajším zápasom futbalovej Ligy majstrov v Genku vyvesili na tribúne plagát s nevhodným zobrazením útočníka Divocka Origiho. Na transparente bola hlava belgického reprezentanta nasadená na telo muža tmavej pleti s obrím penisom.

24.10.2019 07:27
debata

Plagát sa v sektore liverpoolskych fanúšikov objavil zhruba hodinu pred výkopom. Členovia liverpoolskeho štábu ho odstránili krátko predtým, než hráči vyšli na trávnik na rozcvičku.

„Ten plagát bol mimoriadne urážlivý a nevhodný. Odsúdili sme ho a odstránili, akonáhle sme sa o ňom dozvedeli. Pokúsime sa identifikovať tých, ktorí sú zodpovední za to, že sa objavil na štadióne, a zodpovedajúcim spôsobom proti nim zasiahneme,“ uviedol hovorca Liverpoolu.

Stredajšie zápasy Ligy majstrov Fotogaléria - 11 fotiek Všetky fotky
Barcelonské hviezdy Lionel Messi a Luis Suárez...

Na sociálnych sieťach prebieha debata. Niektorí sa na plagáte bavia, väčšia ho odsudzuje za obscénne zobrazenie Origiho a mnohí ho považujú za rasovú urážku proti belgickému reprezentantovi.

Obhajca víťazstva v Lige majstrov a líder anglickej Premier League triumfoval v Genku 4:1. Origi naskočil do hry v 80 minúte. Slovenský stredopoliar Patrik Hrošovský presedel celé stretnutie na lavičke domáceho tímu.

debata chyba
Viac na túto tému: #liga majstrov #Divock Origi #Liverpool FC