Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda EURO 2024 EURO 2024 Výsledky výsledky

Weiss prekvapil. Takéto slová od neho nepočujete často

Sedem zápasov, šesť výhier. Futbalisti Slovana Bratislava majú za sebou úspešný vstup do fortunaligovej sezóny a vedú tabuľku.

29.08.2022 12:27
SR šport futbal EKL play off odvety Slovan... Foto: ,
Tréner ŠK Slovan Bratislava Vladimír Weiss starší.
debata

Belasí včera brali tri body v Ružomberku . O ich výhre rozhodol v nadstavenom čase druhé polčasu arménsky legionár Tigran Barseghjan.

Vždy náročný tréner Slovana Vladimír Weiss, ktorý v prípade nedostatočného výkonu mužstva neváha kritizovať svojich zverencov, bol tentoraz spokojný.

SR šport futbal EKL play off odvety Slovan Mostar BAX Čítajte viac Slovan vyhral tesne na Liptove, v závere rozhodol Barseghjan

"Po rozhodujúcom góle z poslednej minúty musíme byť šťastní. Dnes som spokojný s prístupom i hrou. Zápas nebol ľahký, v Ružomberku sa vždy hrá ťažko.

V zostave sme mali veľa zmien, rotovali sme ju pre únavu i zranenia. Takisto domácim chýbali viacerí hráči základnej zostavy. Zvládli sme to výborne, myslím si, že sme boli o gól lepší a zaslúžene sme zvíťazili," vravel Weiss po zápase.

Skúsený kouč pochválil viacerých hráčov.

"Teší ma prístup hráčov i výkon niektorých na iných postoch, či už Lukáša Pauscheka v defenzíve na šestke, Alena Mustafiča v strede, Tigran sa dnes vydal a ukázal kvalitu, Žan Medved odrobil veľa práce vpredu aj bez lopty.

Menovať by som mohol aj ostatných, celý tím hral dobre prakticky bez nejakej chyby. Takýto prístup by mal byť v každom zápase," pokračoval kouč Slovana.

SR šport futbal EKL play off odvety Slovan Mostar BAX Čítajte viac Stratený na tráve i mimo nej. Ramirez vystrieľal pre Slovan milióny

V ďalšom zápase sa Bratislavčania stretnú s Dunajskou Stredou, duel 8. kola je na programe v stredu na Tehelnom poli.

„Čaká nás šláger s Dunajskou Stredou. V sobotu som sa bol na DAC pozrieť, nedarilo sa im, no myslím si, že u nás budú hrať o 200 percent lepšie. Musíme sa pripraviť na ťažký duel s dobrým súperom,“ dodal Weiss.

Ôsmeho septembra (21.00) Slovan odštartuje účinkovanie v skupinovej fáze Európskej konferenčnej ligy. Jeho prvým súperom bude v domácom prostredí litovský šampión Žalgiris Vilnius.


Standings provided by SofaScore LiveScore
debata chyba
Viac na túto tému: #futbal #ŠK Slovan Bratislava #Vladimír Weiss