Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Nekompromisný Boženík. Prestupový krach ho nezložil, presadil sa z hranice šestnástky

Slovenský futbalový reprezentat Róbert Boženík strelil v sobotu gól za portugalskú Boavistu Porto.

11.02.2024 08:04
Róbert Boženík Foto:
Róbert Boženík strelil svoj desiaty gól za Boavistu Porto v tejto sezóne.
debata

Presný zásah prišiel po polhodine hray a ukázal sa ako víťazný, keďže jeho tím vyhral v 21. kole najvyššej portugalskej súťaže nad Estorilom 2:1.

Slovenský útočník si dokázal pri rýchlom protiútoku šikovným spôsobom odstúpiť od obrancov Estorilu, postrážil si ofsajdovú líniu a presnou ranou k ľavej žrdi nedal brankárovi šancu. Pozrite si jeho gól:

Boženík skóroval dvakrát v predchádzajúcich piatich zápasoch a celkovo má na konte v tejto sezóne 10 gólov vo všetkých súťažiach.

Na 24-ročnom rodákovi z Terchovej sa tak negatívne neprejavili nedávne udalosti z posledného dňa zimného prestupového obdobia, keď už bol jednou nohou v španielskom klube FC Sevilla.

Thomas Müller Čítajte viac Som nas**tý, naša hra nemá gule! Výbušný rozhovor ikony Bayernu, po debakli sa obul do spoluhráčov

Boženík sa v najvyššej súťaži presadil po takmer mesiaci. Naposledy dvíhal ruky nad hlavu 14. januára, keď k gólom prispel k vysokému víťazstvu na pôde Vizelu.

Boavista Porto sa vďaka triumfu nad Estorilom posunula na 9. miesto tabuľky, jej najbližší konkurenti Famalicao a Gil Vincente však majú nedeľné zápasy k dobru.

Najlepšie zarábajúci slovenskí futbalisti Fotogaléria - 20 fotiek Všetky fotky
Pozrite si rebríček najlepšie zarábajúcich...
debata chyba
Viac na túto tému: #Boavista Porto #Róbert Boženík