Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Koniec veľkej éry sa blíži. Georgina nechtiac prezradila, kedy plánuje Cristiano Ronaldo rozlúčku s futbalom

Všetko raz musí skončiť. Cristiano Ronaldo, ktorý je už počas aktívnej kariéry považovaný za jedného z najlepších futbalistov všetkých čias, nedávno oslávil 39 rokov.

05.03.2024 15:46
Georgina Rodriguez, Cristiano ronaldo Foto:
Georgina Rodriguezová s deťmi na módnej prehliadke v Paríži.
debata

Ako dlho ešte chce hrať na najvyššej úrovni? Veľkú nápovedu nechtiac poskytla jeho manželka Georgina Rodriguez, ktorej rozhovor na na červenom koberci počas parížskeho týždňa módy zachytili kamery.

„Ešte jeden rok a potom koniec. Možno dva, neviem,“ odpovedala Georgina na otázku srbskej pesničkárky Jeleny Karleušy, kedy sa portugalská hviezda chystá do futbalového dôchodku.

CR7 momentálne hrá v Saudskej Arábii za tamojší Al-Nassr, s ktorým má zmluvu do roku 2025. Vo futbalovej exotike potvrdzuje, že ešte nepatrí do starého železa, počas tejto sezóny má na konte 28 gólov v 29 zápasoch.

Ronaldo sa v minulosti vyjadril, že plánuje hrať do svojej štyridsiatky. Pre päťnásobného víťaza Zlatej lopty však môže byť veľkým lákadlom aj svetový šampionát v roku 2026. Titul majstra sveta rodákovi z Funchalu chýba.

S Portugalskom to na MS dotiahol najvyššie do semifinále a na záver kariéry by sa chcel pokúsiť o najcennejšiu futbalovú trofej, ktorá by korunovala gigantickú zbierku jeho individuálnych či tímových úspechov.

Podľa bývalého reprezentačného trénera Portugalska Fernanda Santosa to však nemusí znamenať, že bývalá hviezda Realu Madrid či Manchestru United sa bude tlačiť do reprezentácie za každú cenu, ak sám zhodnotí, že by už nebol prínosom.

"On nie je tento typ. Nie je hráčom, ktorý by pokračoval, aj keď by už hral pod svoje možnosti a znížil by svoj štandard.

Ak si bude myslieť, že už nedokáže hrať ako Ronaldo, tak nebude pokračovať," myslí si 69-ročný kormidelník, ktorý v roku 2016 priviedol portugalský tím na čele s Ronaldom k titulu majstrov Európy.

Krásna Georgina na Paris Fashion Week Fotogaléria - 19 fotiek Všetky fotky
Okrem fotografii z Parížskeho týždňa módy si...
debata chyba
Viac na túto tému: #futbal #Cristiano Ronaldo #koniec kariéry #CR7 #Georgina Rodriguez #Al Nassr