Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Chaos v Španielsku. Real Madrid strelil víťazný gól súbežne z konečným hvizdom. Hráči zúrili

Futbalisti Realu Madrid iba remizovali v sobotňajšom zápase 27. kola španielskej La Ligy na pôde Valencie 2:2.

03.03.2024 08:30
Real Madrid Foto:
Hlavný rozhodca musel po konečnom hvizde urobiť s agresívnymi hráčmi Realu Madrid poriadok.
debata (1)

Priebežný líder tabuľky na Estadio Mestalla zmazal dvojgólové manko, predĺžil ligovú sériu bez prehry na 21 stretnutí a na čele má sedembodový náskok pred druhou Gironou, ktorá má zápas k dobru. Valencii patrí deviata priečka.

Real po polhodine hry prehrával 0:2 po presných zásahoch Huga Dura a Romana Jaremčuka. Do prestávky dokázal znížiť v nadstavenom čase prvého polčasu Vinicius Junior a brazílsky útočník zariadil aj vyrovnávajúci gól v 76. minúte.

Záver zápasu priniesol viacero momentov, najskôr v 87. minúte mimoriadne nepríjemný, keď utrpel vážne zranenie domáci obranca Mouctar Diakhaby, ktorého z ihriska odniesli na nosidlách záchranári. Ústrednou postavou záverečných minút bol hlavný rozhodca Jesus Gil Manzano.

Vladimír Weiss Čítajte viac Derby pre nezastaviteľný Slovan rozhodol Weiss. Je známa skupina o titul i o udržanie sa

Ten najskôr na začiatku nadstaveného času odpískal penaltu pre Valenciu, no po konzultácii so systémom VAR ju po správnosti odvolal. Domáci prekvapivo namiesto zraneného Diakhabyho do hry niekoľko minút nikoho neposlali, a to aj napriek tomu, že jedno striedanie ešte mali k dispozícii.

Realu sa podarilo udrieť z poslednej akcie, keď dokázal hlavičkou poslať loptu do siete Jude Bellingham, no takmer súbežne so záverečnou akciou zaznel záverečný hvizd z píšťalky Manzana a gól neplatil. Na trávniku sa strhla mela a hlavný arbiter ukázal Bellinghamovi červenú kartu za protesty. Pozrite si kontroverzný moment zo záveru zápasu:

Sevilla zvíťazila nad Realom Sociedad San Sebastián 3:2. Najvýraznejší podiel na víťazstve Andalúzanov mal autor dvoch gólov Youssef En Nesyri, rozhodujúci presný zásah zaznamenal obranca Sergio Ramos. Sevilla sa v tabuľke posunula na 14. priečku, baskický tím je siedmy.

Až šesť gólov videli diváci v zápase medzi Getafe a Las Palmas. Madridský klub viedol po prvom polčase 3:1 po presných zásahoch Jaimeho Matu, Masona Greenwooda a Nemanju Maksimoviča. Po zmene strán sa však strelecky presadili Sergi Cardona s Munirom El Haddadim a zabezpečili bod pre mužstvo z Kanárskych ostrovov.

La Liga – 27. kolo:
FC Valencia – Real Madrid 2:2 (2:1)
Góly: 27. Duro, 30. Jaremčuk – 45.+5 a 76. Vinicius. ČK: 90.+9 Bellingham (Re­al)

Getafe CF – UD Las Palmas 3:3 (3:1)
Góly: 11. Mata, 14. Greenwood, 45. Maksimovič – 35. Ramirez, 50. Cardona, 57. El Haddadi

Rayo Vallecano – FC Cádiz 1:1 (0:0)
Góly: 89. Lejeune – 90.+13 Hernandez

FC Sevilla – Real Sociedad San Sebastián 3:2 (2:1)
Góly: 11. a 13. En Nesyri, 66. Ramos – 45.+5 A. Silva (z 11m), 90.+2 Mendez.

Standings provided by Sofascore
Olympijské hry 2024: Kde sa bude súťažiť v Paríži Fotogaléria - 36 fotiek Všetky fotky
Historické skvosty aj nové moderné štadióny s...
1 debata chyba
Viac na túto tému: #Real Madrid #la liga