Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Prečo si to urobil? Haraslín nechápal divoký faul Vavra, s ktorým roky hrávajú za Slovensko

Lukáš Haraslín sa stal počas prípravného zápasu medzi Spartou Praha a FC Kodaň terčom nevyberavého zákroku. Zamrzelo ho o to viac, že jeho autorom bol reprezentačný kolega Denis Vavro.

22.01.2024 05:40
839176653 Foto:
LukአHaraslín v diskusii s rozhodcom.
debata (12)

K zákroku na ofenzívnu hviezdu českého majstra došlo v polovici prvého polčasu. Rozhodca neváhal a aj keď išlo o prípravný zápas, slovenskému obrancovi ukázal červenú kartu.

Aj keď Haraslín sa po zákroku zvíjal v bolestiach na trávniku, k vážnemu zraneniu nedošlo. K celej situácii sa očividne rozladený vrátil v pozápasovom rozhovore.

Denis Vavro Čítajte viac Tvrdý útok na krajana. Slovenský obranca Vavro ostro fauloval Haraslína, videl červenú

"Ťažko sa mi k tomu niečo hovorí, nech si ľudia urobia názor sami. Bol to nepríjemný zákrok zozadu.

Vedel som, že ma niekto bude dostupovať, ale nečakal som, že by do mňa takto vletel zozadu," konštatoval slovenský krídelník.

„Kto vie, ako by to dopadlo, keby som nezdvihol ľavú stojnú nohu, trafil by mi ju…Našťastie to nie je vážne, nebudem to radšej ani komentovať.“

Haraslín bol sklamaný, že takého zákroku sa dopustil Vavro, keďže sa obaja dobre poznajú už z mládežníckych reprezentačných výberov Slovenska.

"V reprezentácii spolu hrávame niekedy od U16, takýto zákrok by som od neho naozaj nečakal. Po zápase mi napísal, či som v šatni. Odpovedal som, nech si takéto zákroky nechá pre iných.

Nemusí ich robiť proti mne, keďže sa poznáme. Bolo to zbytočné vôbec som to nečakal. Ale ideme ďalej, máme ďalšie veci pred sebou," dodal Slovák v službách Sparty.

Sparta napokon zdolala oslabeného súpera 2:0 gólmi Olatunjiho a Kuchtu. Keďže išlo o oficiálny prípravný zápas, Kodaň nemohla doplniť hráča a od 26. minúty hrala v desiatich.

Karoline Limová randila s Neymarom a Militaom Fotogaléria - 19 fotiek Všetky fotky
Brazílska modelka Karoline Limová má s...
12 debata chyba
Viac na túto tému: #futbal #Lukáš Haraslín #denis vavro #faul #tvrdý zákrok