Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Terry: Prežívam najhoršiu bolesť v živote

Kapitán anglického futbalového veľkoklubu FC Chelsea John Terry začína rozmýšľať nad životom po skončení profesionálnej kariéry.

19.11.2010 11:38
John Terry Foto: ,
John Terry.
debata

Spoľahlivý stopér oslávi v decembri 30. narodeniny a uvedomuje si, že má pred sebou už len niekoľko sezón, predovšetkým s ohľadom na častú daň vrcholového športu – opotrebovanosť telesnej schránky. „Nedokážem si spomenúť, kedy naposledy som nepociťoval žiadnu bolesť. Bolo to možno pred piatimi rokmi. Takmer stále hrám aj napriek nejakému zápalu, zraneniu či inej zdravotnej komplikácii,“ povedal bývalý kapitán anglickej reprezentácie, ktorého aktuálne trápi bližšie nešpecifikované zranenie chrbta.

Pesimistické prognózy hovoria o niekoľkomesačnej nútenej pauze. „Táto bolesť je najhoršia, akú som doteraz mal. Nie je možné, aby som s týmto problémom nastupoval. Musím sa starať o svoje telo, už nie som najmladší. Po skončení kariéry sa chcem venovať predovšetkým rodine, budem sa hrať so svojimi deťmi na záhrade,“ doplnil Terry.

Ako je známe, FC Chelsea je jedným zo súperov MŠK Žilina v základnej F-skupine Ligy majstrov 2010/2011. V úvodnom stretnutí spomenutých mužstiev vyhral anglický favorit v septembri na ihrisku Žiliny pohodlne 4:1. Odveta je na programe 23. novembra v Londýne, s najväčšou pravdepodobnosťou bez Johna Terryho. Zatiaľ čo FC Chelsea si už v predstihu zabezpečila istotu jarného osemfinále v najprestížnejšej európskej pohárovej súťaži, slovenský šampión je „z kola von“.

debata chyba