Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Bayern sa zameral na Hamšíka

Nemecký futbalový veľkoklub Bayern Mníchov pozorne sleduje výkony kapitána slovenskej reprezentácie Marka Hamšíka, ktorého by chcel v zimnom prestupovom období získať do svojho kádra.

12.09.2010 11:38
Hamšík, Georgievski Foto:
Marek Hamšík.
debata (2)

Aktuálny zamestnávateľ 23-ročného Banskobystričana, taliansky SSC Neapol, odmietol v lete akékoľvek úvahy o odchode svojho ofenzívneho klenotu. Bavori sú však napriek tomu optimistickí a veria, že v januári budúceho roka dokážu prelomiť bariéru a priviesť slovenského stredopoliara do Allianz Areny.

Ako informuje portál www.insidefutbol.com, vedenie Bayernu sa prostredníctvom Hamšíka snaží nájsť náhradu za Bastiana Schweinsteigera. Ten je síce stále súčasťou kádra trénera Louisa van Gaala, je však v hľadáčiku kouča španielskeho Realu Madrid Josého Mourinho a už sa nahlas hovorí o tom, že Bayern si ho po skončení aktuálnej sezóny neudrží. Bývalý hráč Slovana Bratislava a talianskej Brescie Hamšík by však mal zamieriť do Mníchova už v zime, aby mal dostatočný čas na adaptovanie sa v novom prostredí.

Spomenutý zdroj tiež uvádza, že akýkoľvek náznak ochoty Neapola predať slovenského ofenzívneho záložníka by na prestupový trh prilákal aj ďalších vážnych záujemcov v podobe anglického FC Chelsea a talianskeho Interu Miláno. Bayern preto bude musieť vložiť do svojej snahy o angažovanie lídra slovenského národného výberu nemálo úsilia i finančných prostriedkov.

2 debata chyba