Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Tradícia trvá. Neapol vyhral, Juve na kolenách a Haaaaaammmšššíííkkk!

Pre Mareka Hamšíka sa stáva Juventus Turín jedným z najobľúbenejších súperov talianskskej ligy. Najlepší futbalista Slovenska strelil do siete "Starej dámy" ďalší gól, ktorým nasmeroval domácich za veľkým obratom z 0:1 na 3:1.

26.03.2010 09:59
debata

Neapol je opäť na nohách. Mužstvo, ktoré preslávil Diego Maradona, a momentálne mu kraľuje Marek Hamšík, vyhralo nad Juventusom tretí z posledných štyroch duelov v domácej lige.

Futbalisti z mesta pod sopkou Vezuv, sa triumfom dostali v tabuľke pred svojho súpera na šieste miesto, zaručujúce účasť v Európskej lige UEFA.

Pre Hamšíka to bol štvrtý gól do siete Juve v z posledných štyroch stretnutí proti tomuto súperovi. Celkovo má na svojom konte už 9 gólov v aktuálnom ročníku Serie A.

Marek Hamšík proti Juventusu:
18. októbra 2008 Neapol – Juventus 2:1 1 gól
28. februára 2009 Juventus – Neapol 1:0 0 gólov
31. októbra 2009 Juventus – Neapol 2:3 2 góly
25. marca 2010 Neapol – Juventus 3:1 1 gól

Neapol si tak opäť raz mohol vychutnať krásny futbalový večer. Tisíce fanúšikov oslavovalo priamo na štadióne, ďalší doma pri televízoroch.

Zápasy Neapola, a najmä tie, v ktorých „partenopei“ vyhrajú, sú nezabudnuteľným zážitkom i vďaka komentátorovi Carlovi Alvinovi. Ten si opäť prišiel na svoje. Po Hamšíkovom góle na 1:1 prišlo to, na čo sú diváci už zvyknutí – radosť, ktorá sa miešala až so šialenosťou a neustále vykrikovanie mena strelca – Haaaaaammmmsi­iiiikkkk!!!!!

debata chyba