Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Hamšík sa rozhádal s Neapolom, možno odíde. Jeho agent to poprel

Slovenský futbalista Marek Hamšík možno napokon predsa len opustí taliansky klub SSC Neapol. V takomto duchu prichádzajú posledné správy z Apeninského polostrova, podľa ktorých je populárny "Marechiaro" momentálne rozhádaný s vedením 5. tímu Serie A.

20.01.2009 15:40 , aktualizované: 16:50
Marek Hamšík Foto:
Marek Hamšík.
debata

Dôvodom má byť jeho zbytočná červená karta v nedeľňajšom ligovom stretnutí na pôde Chieva Verona, ktorú videl za protesty smerom ku hlavnému arbitrovi v 55. min. Bolo to za nerozhodného stavu 1:1, Neapol napokon prehral 1:2 a klesol na 5. miesto. Za toto vylúčenie ho vedenie „Partenopei“ údajne potrestalo pokutou 5000 eur.

Podľa vydania denníka Tuttosport sa stretol Hamšíkov agent Juraj Vengloš so športovým riaditeľom SSC Pierpaolom Marinom a vraj išlo o veľmi búrlivú diskusiu. Vengloš predložil zástupcovi Neapola návrh, podľa ktorého by slovenský stredopoliar mohol zo Štadióna San Paolo odísť, ak sa klub nekvalifikuje do budúcosezónnej edície Ligy majstrov.

„Ide o totálny a absolútny výmysel,“ reagoval na správy Vengloš a pokračoval: „Pán Marino nebol ani na vyhlasovaní (Marek Hamšík sa stal najlepším mladým hráčom Serie A za sezónu 2007/2008, pozn.). Všetko je v poriadku. S Pierpaolom Marinom som v živote nemal problémy. A pokuta pre Hamšíka za vylúčenie vo Verone? O tom skutočne nič neviem.“

Neapol je teraz údajne pripravený vypočuť si ponuky rôznych záujemcov o služby 21-ročného Slováka, ktoré sa nebudú pohybovať pod úrovňou 30 miliónov eur.

Stabilného reprezentanta SR a autora siedmich ligových gólov v tomto ročníku Serie A Hamšíka si vedia predstaviť vo svojich radoch Inter Miláno, Juventus Turín, FC Chelsea či Manchester City. Najnovšie sa dokonca v súvislosti s Markom Hamšíkom spomína aj interes úradujúceho anglického, európskeho aj svetového šampióna Manchestru United.

debata chyba