Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Kydať na šéfov sa nevyplatí. Ostrá spoveď vyjde Ronalda draho

Slová portugalského futbalistu Cristiana Ronalda, v ktorých skritizoval trénera Erika ten Haga aj vedenie Manchestru United, neostanú bez odozvy.

14.11.2022 19:19
737437114 Foto:
Kompletná verzia rozhovoru Cristiana Ronalda sa má vysielať v priebehu tohto týždňa.
debata

Jeho expresívny a ostrý rozhovor sa má v plnej verzii vysielať na TalkTV v priebehu tohto týždňa. No britské médiá zverejnili v nedeľu večer sériu krátkych záznamov, v ktorých sa Ronaldo pustil aj do svojich šéfov.

Podľa Sky Sports sú Ten Hag aj spoluhráči Ronalda z Manchestru United z rozhovoru extrémne sklamaní. Metro zase informuje, že za poskytnutie rozhovoru bez súhlasu vedenia čaká Portugalčana tvrdý trest. Má ísť údajne až o dvojtýždňový plat, čiže v prípade Ronalda je to milión libier.

Stanislav Lobotka Čítajte viac Porovnanie s Iniestom? Len som sa nad tým pousmial, priznal Lobotka

Rovnakú pokutu mal dostať už v priebehu októbra za to, že v stretnutí proti Tottenhamu odmietol nastúpiť na trávnik ako striedajúci hráč.

Po jeho kritickej spovedi, ktorá vyvolala obrovský rozruch vo Veľkej Británii aj mimo nej, je nepravdepodobné, že sa ešte niekedy objaví v drese Manchestru United.

Nie je známe, kedy presne bol rozhovor nahraný. No podľa slov moderátora Pierca Morgana sa Ronaldo so záujmom o interview obrátil na neho a nie naopak. „Cristiano ma o to požiadal. Nepýtal som sa ho, ale on mňa,“ ozrejmil Morgan pre talkSPORT.

Lukáš Haraslín. Čítajte viac Tréner Sparty o tom, čo platí na Slováka: Musíte nad ním držať bič

Spresnil, že Ronaldo už chvíľu o takomto formáte premýšľal. „Nie je žiadnym tajomstvom, že si vybudoval hlbokú frustráciu z toho, čo sa deje v United,“ povedal Morgan.

Ronaldo dal v minulej sezóne za Manchester United 24 gólov. Ale v aktuálnom ročníku sa mu podarilo rozvlniť sieť súperových brankárov iba trikrát v 16 zápasoch. Manchester United sa v oficiálnom stanoviska k trestu ani budúcnosti Ronalda v klube nevyjadril.

32 dôležitých mužov. Kapitáni tímov na MS v Katare Fotogaléria - 32 fotiek Všetky fotky
Kapitán Argentíny Lionel Messi má z hráčov,...
šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Cristiano Ronaldo #Manchester United #Premier League #Erik ten Hag