Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov podcast Výsledky výsledky

Pýta si veľa? Škriniarovu budúcnosť v Interi má vyriešiť milión eur

Kapitán slovenskej futbalovej reprezentácie Milan Škriniar je podľa talianskych médií blízko k predĺženiu zmluvy s Interom Miláno.

14.11.2022 08:36
Milan Škriniar. Foto:
Milan Škriniar.
debata (1)

Generálny riaditeľ Interu Beppe Marotta pred pár dňami vyhlásil, že situácia ohľadom budúcnosti Škriniara bude vyriešená do jedného čí dvoch týždňov.

Podľa Tuttosportu je elitný slovenský obranca pripravený odmietnuť francúzskeho majstra Paríž Saint-Germain a chce stráviť ďalšie roky v milánskom veľkoklube.

Chorvátsko SR futbal kvalifikácia MS 2022 Skupina H Čítajte viac Calzona robí 10-krát tvrdšie ako my, vraví Hamšík pred posledným zápasom

Aktuálna zmluva skončí Škriniarovi v júni 2023 a v lete budúceho roka by sa tak stal voľným hráčom. Po novom roku by tak mohol začať rokovať so záujemcami, ktorí by po 1. júli nezaplatili za Slováka ani cent.

Tento scenár nechce Inter dopustiť a preto túži predĺžiť kontrakt so Škriniarom najneskôr do Vianoc. Aktuálny rozdiel vo výške ročného platu pri prebiehajúcich rokovaniach má byť medzi klub a obrancom milión eur.

Katar 2022, kapitáni Čítajte viac Tímy už zverejnili ich mená. Kto sú, čo sú a odkiaľ sú kapitáni na MS?

Zástupcovia Škriniara majú žiadať 7 miliónov eur ročne vrátane bonusov, zatiaľ čo Inter ponúka 6 miliónov. Pre doplnenie, podľa portálu capology.com si Slovák v tejto sezóne príde na 5,56 milióna eur.

Okrem kľúčovej výšky platu má byť diskutovanou položkou aj dĺžka nového kontraktu, ktorý by mal trvať minimálne do roku 2027. Tuttosport dodáva, že významným faktorom pri rokovaniach je odhodlanie Škriniara zotrvať u súčasného zamestnávateľa.

Najdrahší futbalisti + pozícia Slováka v rebríčku Fotogaléria - 21 fotiek Všetky fotky
20. Mohamed Salah (FC Liverpool): 80 miliónov eur.
šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Serie A #Inter Miláno #Milan Škriniar