Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Rozhodnuté? Z Milána idú o Škriniarovi jasné indície

Paríž St. Germain. Manchester United. FC Barcelona. Real Madrid. Chelsea Londýn. V súvislosti s prestupom Milana Škriniara sa spomínal v posledných mesiacoch jeden veľkoklub za druhým.

08.11.2022 17:00
Milan Škriniar Foto:
Milan Škriniar.
debata (2)

Nadnesene napísané: ťažko by ste našli nejaký, ktorý by údajne neprejavil o slovenského reprezentačného stopéra a oporu milánskeho Interu záujem.

S plynúcim časom a blížiacim sa koncom kontraktu s talianskym majstrom začali silnieť hlasy, že Škriniar si predsa len čoskoro vyzlečie modro-čierny dres.

Zdá sa však, že opak je pravdou.

Mnohé naznačil Giuseppe Marotta, šéf milánskeho klubu.

Vittorio Boiocchi Čítajte viac Škriniar hral a veľké zviera ultras zatiaľ krvácalo. Počas zápasu zabili kápa Interu

„Cítim veľké sebavedomie a optimizmus, že dosiahneme dohodu so Škriniarom. Dospieť by sme k nej mali do 13. novembra,“ uviedol podľa uznávaného talianskeho novinára Fabrizia Romana.

„Škriniar je pre nás kľúčovým hráčom, mám jasné indície, že to môžem povedať,“ mal dodať Marotta.

Dvadsaťsedemročný rodák zo Žiaru nad Hronom nosí v Interi v tejto sezóne kapitánsku pásku. Napriek tomu, že so spoluhráčmi sa mu v lige nedarí napĺňať ambície obhajcu titulu (po trinástich kolách je na siedmom mieste s jedenásťbodovou stratou na vedúci Neapol), má o motiváciu postarané.

Inter totiž postúpil z mimoriadne náročnej skupiny, v ktorej čelil Bayernu i Barcelone, do jarného osemfinále Ligy majstrov. V ňom bude v pozícii favorita, jeho súperom bude FC Porto.

Aj takéto dievčatá chodia na MS vo futbale Fotogaléria - 24 fotiek Všetky fotky
Mysleli ste si, že ženy milujú iba hokej? OMYL!...
2 debata chyba
Viac na túto tému: #Inter Miláno #Milan Škriniar #talianska Liga