Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Chyba, aká sa len tak nevidí. Namiesto malej domov nabil súperovi

Dostal ju ako na podnose. Útočník Leedsu United Rodrigo strelil azda najľahší gól v kariére. Pred prázdnu bránku mu nechtiac prihral obranca FC Liverpool Joe Gomes.

30.10.2022 09:36
Rodrigo Foto:
Útočník Rodrigo po strelení jedného z najjednoduchších gólov v kariére.
debata

Pre obrancu The Reds Gomeza sa nešťastný moment udial už v štvrtej minúte zápasu Premier League pred domácimi fanúšikmi na štadióne Anfield Road.

Gomes mal v úmysle poslať od postrannej čiary bezpečnú loptu na brankára Alissona, no k Brazílčanovi sa prihrávka nedostala. Skončila priamo na kopačke Rodriga. Pozrite si školácku chybu na videu:

Chyba obrancu FC Liverpool v zápase Premier League.

Navyše, pri snahe o zachytenie sa Alisson pošmykol a Rodrigo tak z piatich metrov pohodlne otvoril skóre. „Často si hovoríte, že ste vo futbale videli už všetko. Gomez si myslel, že brankár nebude vôbec pod tlakom,“ uviedol pre talkSPORT bývalý hráč Leedsu Micky Gray.

Cristiano Ronaldo Čítajte viac Chystá sa domov? Ronaldo kúpil najdrahšiu vilu v Portugalsku

Nádej na dobrý výsledok ešte pre Liverpool vykresal vyrovnávajúcim gólom Mohamed Salah, pre ktorého to bol 122. zásah v drese The Reds. V klubovej histórii tak predstihol Stevena Gerrara a je druhým najlepším kanonierom Liverpoolu. Na prvého Robbieho Fowlera mu chýba šesť gólov.

Kalich horkosti si domáci futbalisti vypili v závere stretnutia, keď v predposlednej minúte rozhodol o triumfe Leedsu 2:1 Crysencio Summerville. Klub zo severu Anglicka triumfoval na trávniku Liverpoolu po dlhých 21 rokoch.

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Premier League #FC Liverpool #Leeds United #Joe Gomez #Rodrigo