Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Búrlivákovi Costovi praskli nervy. Hlavička súperovi, červená karta

Španielsky útočník v službách Wolverhamptonu Diego Costa neudržal v zápase Premier League emócie na uzde. V súboji proti Brentfordu (1:1) bol vylúčený po údere hlavou.

29.10.2022 19:48
733936042 Foto:
Rozhodca Bobby Madley vyťahuje z vrecka červenú kartu pre Diega Costu.
debata

K incidentu došlo v 97. minúte stretnutia a sprvoti si ho hlavný rozhodca duelu nevšimol. No situáciu bol skontrolovať pomocou systému VAR, ktorý usvedčil Costu z útoku na obrancu domácich Bena Meeho.

Verdikt rozhodcu bol nekompromisný a bez predošlej žltej ukázal Španielovi narodenému v Brazílii červenú kartu. Pre Costu to bolo už dvanáste vylúčenie v kariére.

Zaujímavosťou je, že v prechádzajúcom pôsobisku na ostrovoch, v Chelsea FC, nevidel červenú ani raz v 89 ligových zápasoch, ktoré za Blues odohral.

Vo Wolverhamptone to stihol v šiestom súboji od septembrového príchodu z brazílskeho klubu Atleticko Mineiro. Jedno vylúčenie za Chelsea na konte však má. V stretnutí Anglického pohára (FA Cupu) uhryzol obrancu Evertonu Garetha Barryho.

Za skrat v nadstavenom čase sobotňajšieho súboja teraz hrozí Costovi najmenej trojzápasový dištanc.

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Premier League #Diego Costa #Wolverhampton Wanderers