Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Guardiola prehovoril o zranení Haalanda. Ohrozený je aj ďalší zápas

Tréner futbalistov Manchestru City Pep Guardiola v sobotu oznámil, že Erling Haaland pravdepodobne vynechá nadchádzajúci zápas Ligy majstrov proti FC Sevilla.

29.10.2022 19:17
Haaland Foto:
Erling Haaland.
debata

Záverečný duel skupinovej fázy Ligy majstrov medzi Manchestrom City a Sevillou je na programe v stredu o 21:00 h na Etihad Stadium.

Nórsky kanonier si v utorkovom stretnutí LM v Dortmunde zranil členok a cez polčas ho musel španielsky kouč stiahnuť z ihriska. Pre zranenie Haaland nenastúpil ani v sobotnom zápase Premier League na pôde Leicestru, kde „Citizens“ uspeli aj bez jeho pomoci 1:0.

Crysencio Summerville. Čítajte viac Nečakané zlyhania favoritov. V Anglicku prehrali Liverpool aj Chelsea

Hráči Manchestru sa s 11 bodmi nachádzajú na čele G-skupiny a postup do osemfinále už majú zaručený. Guardiola preto nebude riskovať zhoršenie Nórovho zdravotného stavu.

„Už sme sa kvalifikovali do play off. Nie je nevyhnutné, aby nastúpil do zápasu proti Seville. Je možné, že sa vráti až proti Fulhamu, s ktorým sa stretneme na budúci víkend,“ citoval Guardiolu oficiálny klubový web.

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Pep Guardiola #manchester city #Erling Haaland