Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Pre Škriniara je peňazí dosť. Inter Miláno ukázal rekordné príjmy

Taliansky futbalový veľkoklub, v ktorom pôsobí slovenský obranca Milan Škriniar, vykázal za finančný rok 2021/22 najvyššie tržby v histórii - 439,6 milióna eur.

29.10.2022 08:23
Steven Zhang. Foto:
Prezident Interu Miláno Steven Zhang.
debata

Klub v stanovisku uviedol, že čísla nadviazali na pozitívny trend tam, kde skončili pred vypuknutím pandémie koronavírusu.

Finančné výsledky ukazujú nárast konsolidovaných výnosov o približne 75 miliónov eur v porovnaní s obdobím v rokoch 2020/21.

David de Gea. Čítajte viac Tvrdá rana pre Dúbravkovho kolegu. Hviezda Španielov ostala na ocot

Pozitívne ekonomické ukazovatele môžu byť dobrou správou aj pre Škriniara, ktorý má v týchto dňoch rokovať s vedením o predĺžení zmluvy a navýšení platu.

Interu sa v porovnaní s „pandemickou“ sezónou podarilo výrazne znížiť aj stratu. Kým vlani dosiahla 245,6 milióna eur, v poslednom sledovanom období už „len“ 140 miliónov.

Prezident Interu Steven Zhang v rozhovore s akcionármi potvrdil oddanosť svojej rodiny klubu napriek fámam, že sa hľadá kupec a čo bolo medializované vymenovanie poradcov z USA, aby ho našli.

Ivan Galád Čítajte viac ViOn je pod Galádom ako vymenený. Žilinskej facke sa prizeral aj Calzona

„Počas tohto ťažkého obdobia sa veľa vecí zmenilo, ale naša láska a vášeň pre Inter zostali pevné,“ povedal Zhang.

„Posledné tri roky boli ťažké, ale prekonali sme ich spolu s odhodlaním a ambíciami, ako je vidieť na našom ťažení a zisku troch trofejí po 11-ročnom čakaní,“ uviedol prezident Interu.

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Serie A #Inter Miláno #Milan Škriniar