Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Predčasný odchod do kabín má dohru. United vyradili Ronalda z kádra

Cristiano Ronaldo nepocestuje s futbalistami Manchestru United na sobotný duel anglickej Premier League na ihrisku Chelsea Londýn.

20.10.2022 19:33
Cristiano Ronaldo Foto: ,
Cristiano Ronaldo.
debata (1)

Klub ho vyradil z kádra na zápas 13. kola, keďže počas stredajšieho víťazstva nad Tottenhamom (2:0) svojvoľne zamieril do šatne niekoľko minút pred záverečným hvizdom.

„Cristiano Ronaldo nebude súčasťou kádra Manchestru United na sobotný zápas Premier League proti Chelsea. Zvyšok tímu sa naplno koncentruje na prípravu na toto stretnutie,“ uviedli vo štvrtok večer predstavitelia Manchestru United v oficiálnom stanovisku podľa agentúry AFP.

Cristiano Ronaldo Čítajte aj Frustrovaný Ronaldo zamieril do šatne počas zápasu. Tréner reagoval

Tréner Erik ten Hag už predtým avizoval, že sa bude správaním portugalského útočníka počas stredajšieho zápasu zaoberať.

„Videl som ho odchádzať, no nerozprávali sme sa. Budem to riešiť zajtra,“ uviedol ten Hag podľa DPA krátko po stretnutí, po ktorom sa jeho tím posunul na piate miesto tabuľky anglickej ligy.

Ronaldo nie je v tejto sezóne pravidelnou súčasťou základnej zostavy United a v stredu nenastúpil vôbec, čo sa mu stalo druhýkrát v ročníku. V dvanástich stretnutiach vo všetkých súťažiach strelil dva góly.

Rím, štadión Čítajte aj Top 100 hráčov histórie? Československá legenda nechýba, Maďar prekonal Ronalda

Proti „Spurs“ bol na hrote Marcus Rashford. Tridsaťsedemročný portugalský reprezentant sa v lete snažil z United odísť do niektorého z tímov hrajúcich Ligu majstrov, no „červení diabli“ (zmluvu má do 30. júna 2023) ho odmietli pustiť.

Už počas predsezónnej prípravy opustil v polčase duel s Rayom Vallecano (1:1).

Messi vs. Ronaldo? Futbalové osobnosti rozhodli Fotogaléria - 25 fotiek Všetky fotky
Alex Ferguson – Cristiano Ronaldo. „Messi je...

Standings provided by SofaScore LiveScore
1 debata chyba
Viac na túto tému: #Cristiano Ronaldo #Manchester United