Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Frustrovaný Ronaldo zamieril do šatne počas zápasu. Tréner reagoval

Futbalisti Manchestru United si v šlágri 12. kola Premier League poradili s Tottenhamom 2:0, po góloch Freda a Fernandesa v druhom polčase.

20.10.2022 07:59 , aktualizované: 09:31
Cristiano Ronaldo Foto:
Cristiano Ronaldo mieri do šatne počas zápasu s Tottenhamom.
debata (3)

Cristiano Ronaldo sa na trávnik vôbec nedostal.

Po vyčerpaní všetkých striedaní trénerom Erikom ten Hagom Portugalčan frustrovane odkráčal do šatne – ešte pred záverečným hvizdom.

Niektoré ostrovné médiá špekulujú, že nešlo len o gesto frustrácie, ale snahu o to, aby sa do popredia dostal on namiesto vyzdvihnutia silného tímového výkonu.

„Videl som ho, ale nerozprávali sme sa. Budem to riešiť zajtra, nie dnes, keď oslavujeme toto víťazstvo. Teraz sa potrebujeme zregenerovať,“ uviedol kouč pre Amazon Prime.

Pred sobotňajším zápasom proti Chelsea bude nepochybne odpovedať na viacero otázok súvisiacich s portugalskou superhviezdou.

Tá pravdepodobne tuší, že United pôsobí lepším dojmom a prezentuje sa väčšou súdržnosťou bez neho.

Messi vs. Ronaldo? Futbalové osobnosti rozhodli Fotogaléria - 25 fotiek Všetky fotky
Alex Ferguson – Cristiano Ronaldo. „Messi je...

Ronaldo sa vôbec nedostal na trávnik druhýkrát v sezóne. V dvanástich dueloch tohto ročníka (v rámci všetkých súťaží) dvakrát skóroval.

Manchester United sa posunul na piate miesto tabuľky. Proti Tottenhamu na hrote figuroval Marcus Rashford.

„Proti Tottenhamu je potrebný vysoký pressing. Musíme vyvinúť protitlak, z toho môžeme mať šance a na to potrebujeme hráčov, ktorí vedia napádať. Čo sa týka ofenzívy, treba tam dynamiku a to všetko dokáže priniesť Marcus,“ povedal Ten Hag k stredajšej zostave.

Tridsaťsedemročný Ronaldo sa v lete snažil z United odísť, no „červení diabli“, s ktorými má zmluvu do 30. júna 2023, ho odmietli pustiť skôr. Už počas predsezónnej prípravy opustil v polčase duel s Rayom Vallecano (1:1).


Standings provided by SofaScore LiveScore
3 debata chyba
Viac na túto tému: #Cristiano Ronaldo #Manchester United