Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Únik z Paríža? Mbappé sa vyjadril k správam viacerých médií

Francúzsky futbalový útočník Kylian Mbappé kategoricky vyvrátil minulotýždňové tvrdenia, že už oľutoval predĺženie zmluvy s klubom Paríž Saint-Germain a v januári 2023 chce odísť z Parku princov.

17.10.2022 18:26
Kylian Mbappé Foto: ,
Kylian Mbappé.
debata

Počas predchádzajúceho týždňa totiž viaceré periodiká vo Francúzsku a Španielsku priniesli správu, že Mbappé je v Paríži frustrovaný a hľadá možnosti úniku.

Majster sveta z Ruska 2018 v nedeľu večer poznamenal, že zostal ako obarený, keď videl uvedené dohady.

„Som veľmi šťastný, nikdy som klub nepožiadal o odchod v januári 2023,“ povedal Mbappé po nedeľňajšom domácom triumfe PSG nad tímom Olympique Marseille 1:0 vo francúzskej Ligue 1.

Desiatka najlepšie zarábajúcich futbalistov Fotogaléria - 10 fotiek Všetky fotky
10. Kevin De Bruyne (Belg./Manchester City,...

„Niektorí ľudia si asi myslia, že som do toho zapletený, no nie som. Zostal som šokovaný ako ktokoľvek iný… Chcem len povedať, že to nie je pravda,“ doplnil.

Francúz bol v lete 2022 blízko k prestupu do španielskeho Realu Madrid, no napokon sa rozhodol pre predĺženie spolupráce s PSG o dva roky s opciou na ďalšiu sezónu.

Dvadsaťtriročný topkanonier pôsobí v Paríži od roku 2017, do Parku princov prišiel z konkurenčného AS Monaco.

Kylian Mbappé Čítajte aj Žiadny fastfood. Francúzi riešia spor Mbappého s krídelkami a hranolčekmi

Viackrát sa nechal počuť, že pôsobenie v Madride je jeho detský sen. Aj pri spomenutom nedávnom predĺžení kontraktu nevylúčil, že v budúcnosti do Realu neprestúpi.

Podľa minulotýždňových správ sú aktuálne vzťahy medzi predstaviteľmi Realu a PSG prakticky na bode mrazu a Mbappé, ak by ho Parížania v januári uvoľnili, by pravdepodobne odišiel do anglického FC Liverpool.

debata chyba
Viac na túto tému: #Kylian Mbappé