Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Plat mu porastie päťnásobne. Odchovanec Man City predĺžil zmluvu

22-ročný odchovanec Manchestru City sa dočkal výrazného vylepšenia podmienok. V piatok podpísal novú zmluvu až do roku 2027, podľa ktorej sa stane jedným najlepšie zarábajúcim hráčom klubu.

14.10.2022 22:00
Phil Foden. Foto:
Phil Foden patrí v 22. rokoch k budúcnosti Manchestru City.
debata (1)

Podľa Daily Mirror poberal Foden doteraz 40-tisíc libier týždenne a po novom to bude až 225-tisíc. Stane sa tak šiestym najlepšie zarábajúcim futbalistom anglického majstra.

22-ročný ofenzívny stredopoliar už dokázal vyhrať štyrikrát Premier League a trikrát Ligový pohár. V tejto sezóne už zaznamenal sedem gólov a je druhým najlepším kanonierom hneď za nezastaviteľným Erlingom Haalandom.

225602956 Čítajte viac Katar pred MS rieši náboženský problém. Kam s opitým Európanom?

„Je ťažké opísať slovami, aký som šťastný, že som podpísal túto zmluvu. Celý život som fanúšikom City. Trénoval som tu mnoho rokov. Tento klub veľmi milujem, takže viem, že budem jeho súčasťou až do roku 2027," tešil sa Foden.

Po debute v City v roku 2017 sa Foden stal jedným z najdôležitejších hráčov Pepa Guardiolu v útočnej fáze. Angličan bol postupne zaraďovaný do zostavy a dnes je neoddeliteľnou súčasťou majstrovského tímu.

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Premier League #Phil Foden