Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Lobotka je v hľadáčiku veľkoklubov. Jeho cena sa šplhá nad 40 miliónov

Popredné anglické futbalové kluby Chelsea Londýn a Manchester City údajne prejavili záujem o slovenského reprezentanta Stanislava Lobotku.

14.10.2022 14:03
Stanislav Lobotka Foto:
Stredopoliar Neapola Stanislav Lobotka v súboji proti FC Turín.
debata (2)

Informoval o tom britský denník Daily Express s odvolaním sa na talianskeho novinára Cira Venerata. Dvadsaťsedemročný stredopoliar prišiel do SSC Neapol v januári 2020 z Celty Vigo za 21 miliónov eur.

V talianskom klube má platnú zmluvu ešte viac ako dva a pol roka, no jeho agent rokuje so zástupcami SSC o novom vylepšenom kontrakte aj vzhľadom o zvýšený záujem o jeho služby. V Chelsea by mal byť náhradou za N'Golo Kantého, ktorému vyprší zmluva v lete budúceho roka.

02. Sedadlá Čítajte viac Besnenie fanúšikov v Londýne: 13 zatknutých a zranení policajti

Manažér slovenského reprezentanta pre Pravdu spomínané dva kluby nepotvrdil. „Čítal som už veľa hlúpostí a túto by som medzi také zaradil. S klubmi sa o Stanovi rozprávame, ale sú to úplne iné kluby,“ uviedol Branislav Jašurek. Názvy a ani krajiny nechcel prezradiť.

V aktuálnej sezóne Lobotka nastúpil do všetkých súťažných zápasov Neapola, v ktorých zaznamenal doposiaľ jeden gól a jednu asistenciu. Aj vďaka výborným výkonom rapídne stúpa jeho cena na prestupovom trhu.

Collage Maker-13-Oct-2022-12.21-PM Čítajte viac Nehoda v kúpeľni aj smrť v lietadle. Ikony, ktoré prišli o MS vo futbale

Podľa portálu transfermarkt je 20 miliónov eur, no podľa informácii Pravdy by dnes Lobotka neodišiel z Neapola za menej ako 45 miliónov.

Rodák z Trenčína je jeden z kľúčových hráčov tímu trenéra Luciana Spallettiho, preto je Neapol ochotný zvýšiť mu ročný plat na 2,5 milióna eur. Zástupcovia slovenského legionára údajne žiadajú takmer tri milióny eur za sezónu.

Najlepšie platení slovenskí futbalisti Fotogaléria - 18 fotiek Všetky fotky
18. Tomáš Suslov (Groningen) - 50-tisíc.
šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #SSC Neapol #Stanislav Lobotka