Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Bývalý tréner Slovenska mieri do Ostravy. Má tam nahradiť Vrbu

Namiesto bývalého asistenta slovenskej futbalovej reprezentácie Pavla Vrbu má trénovať Baník Ostrava Pavel Hapal. Jeho posledný angažmán bol pri národnom tíme Slovenska.

10.10.2022 15:50
Pavel Hapal Foto: ,
Bývalý tréner slovenskej futbalovej reprezentácie Pavel Hapal.
debata

Podľa iSport.cz bol Hapal v hľadáčiku Baníka už v máji tohto roku a mal krátko pred podpisom zmluvy. Napokon klub na poslednú chvíľu od Hapala odskočil a dohodol sa s Vrbom.

Ten vydržal na lavičke ostravského tímu len päť mesiacov. S klubom sa dohodol na ukončení spolupráce po nevydarenom štarte do novej sezóny. Mužstvo dočasne povedú doterajší asistenti David Oulehla a Jan Baránek.

skslovanbratislava 1665347159 1 Čítajte viac Hanebná ligová prehra Slovana mala aj pozitíva. Prišli z nečakanej strany

Baník figuruje v tabuľke českej ligy až na štrnástej priečke. V jedenástich zápasoch nazbieral rovnaký počet bodov, pripomenul portál idnes.cz. Na konte má iba dve víťazstvá, v nedeľu remizoval na ihrisku Liberca 0:0.

Hapal má byť momentálne jediným kandidátom na uvoľnený post a o jeho angažovaní majú prebiehať intenzívne rokovania. Okrem Ostravy sa majú o neho zaujímať poľské kluby Lubin a Wroclaw a v hre je aj možnosť viesť reprezentáciu z exotickej krajiny.

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Pavel Hapal #Baník Ostrava #česká futbalová liga