Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Prekliata penalta. Argentíne hrozí, že príde pred MS o jednu z opôr

Nešťastný moment pre Argentínu aj AS Rím. Hviezdny stredopoliar Paulo Dybala sa zranil v ligovom zápase proti Lecce pri zahrávaní pokutového kopu. Úspešným premenením síce zariadil víťazstvo Rimanov 2:1, no možno preto príde o MS v Katare.

10.10.2022 08:50
Paulo Dybala. Foto:
Paulo Dybala pri zahrávaní pokutového kopu, pri ktorom sa zranil.
debata

Nepríjemné zranenie, ktoré prišlo sedem týždňov pred štartom šampionátu v Katare, si privodil v 48. minúte zápasu talianskej Serie A proti Lecce.

Dybala sa po úspešnom premenení pokutového kopu a zvýšení na 2:1 chytil za ľavú nohu a s bolestivou grimasou musel neskôr opustiť ihrisko.

Podľa pozápasových vyjadrení trénera AS Rím Josého Mourinha má Dybala veľmi ťažké svalové problémy, ktorého ho môžu vyradiť do konca roka z hry.

„Zranenie vyzerá veľmi zle. Povedal by som, že je to zlé, ale po rozhovore s Paulom si myslím, že je to veľmi zlé,“ skonštatoval Mourinho.

V pondelok absolvuje Argentínčan lekársku prehliadku a po nej bude definitívne jasné, či budú majstrovstvá sveta bez neho.

Desiatka najlepšie zarábajúcich futbalistov Fotogaléria - 10 fotiek Všetky fotky
10. Kevin De Bruyne (Belg./Manchester City,...
šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Serie A #AS Rím #argentínska futbalová reprezentácia #Paulo Dybala