Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov podcast Výsledky výsledky

Opäť zadržali už bývalú oporu PSG. Obeť útoku zverejnila zábery zranení

Futbalistka francúzskeho klubu Paríž St. Germain Kheira Hamraouiová publikovala fotografie svojich zranení z brutálneho útoku, ktorého terčom sa vlani stala.

18.09.2022 15:45
Kheira Hamraouiová Foto: ,
Kheira Hamraouiová v reprezentačnom drese Francúzska.
debata

Tvrdí, že ju tieto scény prenasledujú dňom i nocou, pričom na internete mnohokrát čelila nadávkam.

Incident sa udial v novembri 2021, keď po spoločnej akcii Hamraouiová a jej spoluhráčka z organizácie PSG aj francúzskej reprezentácie Aminata Diallová cestovali domov v aute, ktoré šoférovala Diallová.

Futbalistky cestou napadli maskované osoby. Hamraouiová pri útoku dostala viacero zásahov železnou tyčou do oblasti ruky a nohy, potrebovala dokonca niekoľko stehov.

(K záberom zranení sa dostanete šípkou vpravo, nie sú vhodné pre citlivejšie povahy:)

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Kheira Hamraoui (@kheirahamraoui)

„Nikdy nezabudnem na tú noc 4. novembra 2021. Prenasleduje ma vo dne i v noci. Tá temná noc zmenila môj osobný a profesionálny život, môj život ako ženy aj ako futbalistky.

V tú smutnú noc, keď som si myslela, že zomriem, keď ma dvaja muži v kapucniach prinútili vystúpiť z auta…

Búchali do mňa železnými tyčami, v podstate mierili na moju spodnú časť tela,“ uviedla Hamraouiová na sociálnej a mikroblogovacej sieti Twitter.

Podľa vyšetrovania mala byť práve Diallová zaplatená do incidentu, nie však ako obeť. Údajne ona sama zorganizovala tento útok. V novembri za to pobudla za mrežami. Následne ju prepustili na slobodu bez obvinenia. Po takmer roku ju však tento týždeň opäť zadržali.

PSG Čítajte viac Škandál v PSG! Opora si najala maskovaných mužov, aby zbili spoluhráčku

„Ich cieľ bol v tú noc jasný. Násilím ma obrať o môj pracovný nástroj tým, že mi zlomia nohy a ukončia moju kariéru,“ dodala Hamraouiová.

Tá mala údajne pomer s niekdajším futbalistom Éricom Abidalom, ktorého manželka Hayet podala v novembri 2021 žiadosť o rozvod a ako dôvod uviedla jeho románik s Hamraouiovou.

Počas spomenutého napadnutia útočníci údajne na futbalistku kričali: „Tak ty si spala so ženatým mužom?“

Najkrajšie futbalistky sveta Fotogaléria - 21 fotiek Všetky fotky
Toto sú najkrajšie futbalistky planéty....

Polícia v úvode aktuálneho týždňa zatkla v súvislosti so spomenutým útokom štyroch mužov a v piatok ráno si prišla aj pre Diallovú. Tá mala s PSG kontrakt do konca sezóny 2021/2022 a aktuálne je stále bez zmluvy.

Hamraouiová sa do PSG vrátila v lete 2021 zo španielskeho FC Barcelona, predtým v Paríži pôsobila aj v rokoch 2012 až 2016. Diallová bola súčasťou PSG od leta 2016, hosťovala však aj v USA a Španielsku.

debata chyba
Viac na túto tému: #Paríž St. Germain #Kheira Hamraouiová #Aminata Diallová