Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Rekordný démon z Manchestru. V Lige majstrov dokázal to, čo ešte nikto

Nórsky futbalový kanonier Erling Haaland prekonáva jeden rekord za druhým. Po kanonáde v anglickej Premier League ukázal svoje prednosti aj v prestížnej Lige majstrov.

07.09.2022 10:33
Spain Soccer Champions League Foto: ,
Erling Haaland pri oslave jedného z dvoch gólov do bránky FC Sevilla.
debata

Na suverénnom víťazstve 4:0 na pôde španielskej Sevilly sa Haaland podieľal dvoma gólmi. Vytvoril tým nový rekord Ligy majstrov.

V najprestížnejšej súťaži sveta sa prezentoval debutovým gólom už v treťom klube – predtým sa mu to podarilo v dresoch Red Bull Salzburg aj Borussie Dortmund. A to pred ním nikto nedokázal.

Nórsky fenomén, ktorému cez víkend prischla na ostrovoch nová prezývka Démon, tak spolu so zápasmi Premier League zaznamenal už 12 gólov v prvých ôsmich dueloch za Manchester City. „Champions League je späť a milujem to!“ napísal na Twitteri Haaland.

Nórsky útočník sa zároveň stal prvým futbalistom, ktorý strelil 25 gólov vo svojich prvých 20 vystúpeniach v Lige majstrov. „Má neuveriteľný zmysel pre gól. Má neuveriteľné čísla,“ rozplýval sa po zápase nad svojim zverencom tréner Citizens Pep Guardiola.

Platy futbalistov Manchestru United Fotogaléria - 24 fotiek Všetky fotky
1. Cristiano Ronaldo - 31 002 667 eur
šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #manchester city #liga majstrov vo futbale #Erling Haaland