Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Kanonier Haaland má novú prezývku. Vzišla zo seriálového hrdinu

Stačilo mu päť zápasov na to, aby si podmanil expertov aj fanúšikov v anglickej Premier League. Nórskemu útočníkovi Manchestru City Erlingovi Haalandovi dokonca vymysleli pseudonym, ktorý ho dokonale vystihuje.

02.09.2022 20:50
Erling Haaland Foto:
Erling Haaland - takto oslavuje hetrikový hrdina.
debata (2)

Haaland vytvoril strelením deviatich gólov v prvých piatich ligových dueloch sezóny nový rekord Premier League. Ako informoval The Sun, v šatni citizens už kričia na Haalanda po novom.

Prischla mu nová prezývka Démon (v angličtine Daemon). A okrem jeho streleckých schopnosti je v pozadí jej vzniku aj postava Daemona Targaryena v pokračovaní megaúspešného seriálu Hry o tróny.

SR Futbal FL 3. kolo Trnava Podbrezová TTX Čítajte viac Kto to naháňa Slovan? Futbalisti Podbrezovej zatiaľ idú ako píla

„Pár hráčov je veľkými fanúšikmi House of Dragon a povedali Erlingovi, ako veľmi sa podobá na Daemona,“ uviedol zdroj z prostredia klubu.

Spomínaná postava má rovnako ako Haaland dlhé blond vlasy, ktoré si rada viaže do copu. „Erling miluje zábavu a toto mu také prišlo. Daemon je nepredvídateľný a Erling tiež, takže nie len výzorom, ale aj osobnostne sú si podobní.“

705175331 Čítajte viac UEFA rozdávala pokuty. Na porušenie finančných pravidiel doplatí aj PSG

V každom prípade nová prezývka sa okamžite ujala aj u fanúšikov. „Nevedel som, že Daemon Targaryen hrá za Manchester City s pseudonymom Haaland na chrbte,“ napísal jeden z nich na Twitteri.

V sobotu sa Haaland so spoluhráčmi predstavia na pôde Aston Villy a bude zaujímavé sledovať, či aj v treťom zápase za sebou dokáže streliť do súperovej bránky hetrik.

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #futbal #Premier League #manchester city #Erling Haaland