Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Tréner Newcastlu prehovoril o Dúbravkovi: Budem smutný, ak odíde

Tréner Newcastlu United Eddie Howe poskytol pre portál newcastleworld.com aktuálne informácie o blízkej budúcnosti slovenského brankára Martina Dúbravku.

30.08.2022 12:16
689615240 Foto:
Cesty trénera Eddieho Howa a brankára Martina Dúbravku sa rozchádzajú.
debata

Podľa portálu Dúbravka vyjadril túžbu presunúť sa do Manchestru United po tom, čo stratil svoju pozíciu brankárskej jednotky, ktorú obsadil Angličan Nick Pope.

Oba kluby viedli v posledných dňoch rozhovory o prestupe či hosťovaní a očakáva sa, že definitívne rozuzlenie padne do štvrtka. Vtedy sa končí letné prestupové obdobie.

Francesco Calzona Čítajte viac Zahraničná cesta. Futbalovú reprezentáciu povedie Talian

Tréner Howe mal snahu udržať Slováka v Newcastli, ale vyhovel želaniu Dúbravku pripojiť sa k tímu z Old Traffordu. „Myslím si, že medzi klubmi prebehli diskusie. Nemyslím si, že je niečo uzatvorené,“ povedal Howe.

„Bude mi smutno, ak Martin pôjde preč a keď ho uvidíme odchádzať,“ skonštatoval tréner s tým, že stratiť Dúbravku nemali v pláne, ale každý príbeh má dve strany.

716650322 Čítajte viac Bayern, Barca a Škriniar za stovky eur. Plzeň zverejnila ceny lístkov

„Nie je to vždy o tom, čo chcem ja, alebo klub. Musíte tiež pochopiť pozíciu hráča. Vo futbale neexistuje ideálny svet,“ dodal Howe.

Manchester United sa začal obzerať po brankárovi po katastrofálnom výkone, ktorý predviedol David de Gea pri zahanbujúcej prehre v 2. kole Premier League na pôde Brentfordu (0:4).

Vedenie červených diablov najskôr zacielilo na skúseného 32-ročného Nemca Kevina Trappa, no ten odchod z Frankfurtu vylúčil.

Slovenskí futbalisti v európskych veľkokluboch Fotogaléria - 29 fotiek Všetky fotky
28. Stanislav Lobotka - SSC Neapol, 2020 - dodnes

Meno 33-ročného Dúbravku sa začalo spomínať po stredajšom víťaznom zápase Newcastlu v Ligovom pohári na pôde Tranmere Rovers (2:1).

Slovák nebol ani na súpiske, pričom vedenie označilo ako dôvod jeho absencie chorobu. Dúbravka chýbal aj cez víkend proti Wolverhamptonu (1:1), no tu už bol dôvod absencie jasný.

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #futbal #Manchester United #Newcastle United #Martin Dúbravka