Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Prichádza spasiteľ za sto miliónov. Dúbravka bude stáť 20-krát menej

Brazílsky futbalista Antony posilní Manchester United. Účastník Premier League zaplatil za jeho príchod Ajaxu Amsterdam 100 miliónov eur.

29.08.2022 09:17
1. Antony Matheus dos Santos Foto:
Brazílsky útočník Antony v drese Ajaxu Amsterdam.
debata

Dvadsaťdvaročný útočník je druhým hráčom, ktorého si tréner Erik ten Hag v lete priviedol zo svojho predchádzajúceho pôsobiska.

Prvým bol obranca Lisandro Martinez. Klub z Old Traffordu je po 4. kole na 8. priečke tabuľky s mankom šiestich bodov na stopercentný Arsenal.

Dres MUFC by si mal obliecť aj Martin Dúbravka.

Martin Dúbravka. Foto: MI News & Sport / Alamy / Alamy / Profimedia
713028334 Martin Dúbravka.

Brankár slovenskej reprezentácie sa dohodol na podmienkach s anglickým klubom Manchester United, ktorý ho chce získať na hosťovanie z konkurenčného Newcastlu United.

Na sociálnej a mikroblogovacej sieti Twitter o tom informoval novinár Fabrizio Romano, ktorý sa špecializuje na futbalové prestupy a je o ňom známe, že zväčša nevypúšťa do éteru nepodloženú informáciu.

Podľa Romana 33-ročný Dúbravka dúfa, že mu Newcastle United umožní odísť, pretože je to „obrovská príležitosť“.

"United ponúkajú za hosťovanie s opciou na odkúpenie 5 miliónov libier,“ tvrdí Romano a dodáva, že predstavitelia Newcastlu stále trvajú na prestupe.

Martin Dúbravka Čítajte viac Dúbravka sa už dohodol s Man. Utd. Zostáva ešte doriešiť jeden detail

Dúbravka, ktorý pôsobí v tíme „strák“ od januára 2018, si v Anglicku urobil veľmi dobré meno. Pred začiatkom aktuálnej sezóny 2022/2023 však dostal v Newcastli silnú konkurenciu, keď z Burnley prišiel anglický reprezentačný brankár Nick Pope.

Slovenský gólman má v Newcastli kontrakt platný do 30. júna 2025.

Od príchodu do klubu odchytal 130 zápasov, v 37 stretnutiach si udržal čisté konto. Dúbravka v minulosti chytal za pražskú Spartu, iný český klub Slovan Liberec, dánsky Esbjerg a MŠK Žilina.


Standings provided by SofaScore LiveScore
debata chyba
Viac na túto tému: #futbal #Manchester United #Martin Dúbravka #Antony