Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Kane dal oba góly Tottenhamu a je tretí najlepší strelec histórie PL

Newcastle United remizoval v nedeľnom stretnutí 4. kola najvyššej anglickej futbalovej súťaže na pôde Wolverhamptonu Wanderers 1:1.

29.08.2022 08:06
Kane futbal Foto: ,
Harry Kane v drese Tottenhamu Hotspur.
debata

Slovenský brankár Martin Dúbravka absentoval na zápasovej súpiske hostí, chytal Angličan Nick Pope a na lavičke náhradníkov sedel jeho krajan Karl Darlow.

Newcastle je vďaka vyrovnávaciemu gólu Allana Saint-Maximina z poslednej minúty riadneho hracieho času v novej ligovej sezóne stále bez prehry, pripísal si tretiu remízu za sebou a na konte má šesť bodov. Prvé víťazstvo aj prvý strelený gól v tomto ročníku Premier League slávil West Ham United, ktorý uspel na trávniku Aston Villy 1:0.

Tottenham Hotspur zvíťazil na ihrisku nováčika Nottinghamu Forest 2:0. Výsledok zariadil anglický útočník Harry Kane, ktorý prekročil hranicu 200 presných zásahov v ligových súťažiach v kariére, hoci v druhom polčase nepremenil jedenástku.

Robert Lewandowski Čítajte viac Real zdolal Espanyol vďaka dvom gólom Benzemu, presný bol aj Lewandowski

Za „Spurs“ dal 187 gólov v Premier League, čím sa na treťom mieste v historickom rebríčku kanonierov vyrovnal Andymu Coleovi. Viac majú v najvyššej súťaži od roku 1992 na konte iba Alan Shearer (260) a Wayne Rooney (208).

Kane sa presadil aj v dresoch Millwallu (7), Leytonu Orient (5) a Leicestru City (2). Tottenham zaostáva s bilanciou 3 víťazstvá a 1 remíza o dva body za stopercentným vedúcim Arsenalom.

Premier League – 4. kolo:

Nottingham Forest – Tottenham Hotspur 0:2 (0:1)
Góly: 5. a 81. Kane

Aston Villa – West Ham United 0:1 (0:0)
Gól: 74. Fornals

Wolverhampton Wanderers – Newcastle United 1:1 (1:0)
Góly: 38. Neves – 90. Saint-Maximin
M. Dúbravka (Newcastle) nefiguroval na súpiske


Standings provided by SofaScore LiveScore
debata chyba
Viac na túto tému: #Newcastle United #Martin Dúbravka #Harry Kane