Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Stane sa spoluhráčom Slováka? Ronaldov agent oslovil ďalší klub

O záujme Neapola o Cristiana Ronalda sa pred časom už hovorilo a tieto hlasy opäť začínajú silnieť.

26.08.2022 23:23
Cristiano Ronaldo Foto: ,
Cristiano Ronaldo v drese Manchestru United.
debata

Hviezdny portugalský futbalista sa hľadá cestu z Manchestru United a jeho agent Jorge Mendes sa snaží rokovať s klubmi, ktoré na rozdiel od toho z Old Traffordu sú v aktuálnej sezóne účastníkmi Ligy majstrov.

A, samozrejme, ktoré sú schopné zaplatiť ho…

Cristiano Ronaldo, Roy Keane Čítajte aj Čo mám robiť? Ronaldova reakcia a ignorácia obleteli internet

Denník Corriere dello Sport informoval o možnosti dohody, v ktorej by opačným smerom, teda do anglického veľkoklubu, zamieril namiesto Ronalda Victor Osimhen.

Taliansky celok, v ktorom pôsobí aj slovenský stredopoliar Stanislav Lobotka, však požaduje za nigérijského útočníka trojcifernú sumu (hovorí sa o 140 miliónoch eur). Pri plánovanom angažovaní Antonyho z Ajaxu to môže byť komplikácia.

710896690 Čítajte aj Kruh sa uzatvára. Ronaldo sa má vrátiť tam, odkiaľ do top futbalu išiel

Nad aktuálnou situáciou súvisiacou s 37-ročným zakončovateľom sa zamyslel portugalský novinár Ricardo Lestre, ktorý pre Sport1.de vymenoval dôvody, pre ktoré si hviezdny hráč nevie nájsť vhodný tím a stal sa takpovediac nežiaducou osobou.

„To, že sa vráti do Sportingu Lisabon, je len sen fanúšikov. Na jednej strane by nemohol splniť jeho finančné požiadavky, len štyri či päť špičkových klubov by mu dokázalo vyplatiť 30 miliónov eur ročne. Na druhej panujú obavy z toho, že by otrávil atmosféru v šatni,“ vraví žurnalista.

Upozorňuje na veľké riziko prinášajúce so sebou príchod osobnosti, ktorá prerástla svoje tímy.

Messi vs. Ronaldo? Futbalové osobnosti rozhodli Fotogaléria - 25 fotiek Všetky fotky
Alex Ferguson – Cristiano Ronaldo. „Messi je...

"Slovo takejto silnej osobnosti má veľkú váhu. V portugalskej reprezentácii napríklad rozhoduje o tom, kto hrá a kto nie.

Tréner Fernando Santos a prezident futbalovej federácie Fernando Gomes za to sú v médiách často kritizovaní. Okrem toho chce do tímu hráčov svojho agenta Mendesa. Ktorý seriózny klub by mu niečo také dovolil?" položil rečnícku otázku novinár.

Podľa neho sú kvality päťnásobného držiteľa Zlatej lopty stále nespochybniteľné, no existuje riziko, že zmení chémiu svojich klubov.

Cristiano Ronaldo Čítajte aj Mám dobrých právnikov! Prehovorila matka chlapca, ktorého napadol Ronaldo

Standings provided by SofaScore LiveScore
debata chyba
Viac na túto tému: #Cristiano Ronaldo #Manchester United #SSC Neapol