Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Dán kazí biznis Barcelone. Nevie sa ho zbaviť, chce po nej milióny

Katalánsky veľkoklub nemá vysporiadané mzdové náklady, čo mu stále bráni v ďalších prestupových plánoch. Brzdou v nich je dánsky reprezentačný útočník Martin Braithwaite.

25.08.2022 13:28
Spain Soccer La Liga Foto: ,
Martin Braithwaite si už v drese Barcelony do lopty asi nekopne.
debata (1)

Ten drží vedenie FC Barcelona v šachu a odmietal z klubu odísť. Podľa Marcy sa klub s Braithwaitom stále nedohodol na predčasnom ukončení zmluvy, ktorú má platnú do leta 2024.

Aktuálnym problémom v rokovaniach je skutočnosť, že dánsky futbalista žiada o vyplatenie piatich miliónov eur. Má to byť kompenzácia za ušlý príjem z nadchádzajúcich dvoch sezón.

Martin Dúbravka Čítajte viac Dúbravka do Manchestru United? Podmienky pre Slováka sú známe

Tréner Xavi pritom dáva v posledných týždňoch Braithwaitovi jasne najavo, že s ním v klube už nepočíta. Dán nebol na predsezónnom turné a chýbal na súpiske aj v úvodných dvoch kolách La Ligy.

Braithwait prišiel do Barcelony vo februári 2020. Odvtedy odohral v jej drese 58 zápasov a strelil desať gólov. Katalánci zaplatili za neho Leganés 18 miliónov eur. V tom čase mal nahradiť zranené ofenzívne esá klubu Luisa Suáreza a Ousmane Dembélého.

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #futbal #fc barcelona #la liga #Martin Braithwaite