Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Kto rozhýbe Manchester United? Klub sa zameral na Casemira z Realu

Klub z Old Traffordu bol ešte nie tak dávno prestížnou adresou, na ktorej by si rád zahral skoro každý futbalista na svete. Teraz sa však do neho hviezdy moc nehrnú.

16.08.2022 17:30
Spain Soccer La Liga Foto: ,
Casemiro patrí medzi nenápadných no veľmi dôležitých hráčov v Reale Madrid.
debata

Dva týždne pred koncom prestupového obdobia sú podľa Marcy zástupcovia červených diablov v Madride. Tam zamerali svoju pozornosť na dvoch hráčov miestnych klubov – Matheusa Cunhu z Atletica a Casemira z Realu Madrid.

Manchester United sa bez úspechu snaží nahradiť hráčov v strede poľa po odchodoch Paula Pogbu, Nemanju Matiča, Jesseho Lingarda aj Juana Matu.

713948564 Čítajte viac Trest za lenivosť. Čím prekvapil tréner Ronalda a spol. na tréningu?

Vzhľadom na zložité rokovania ohľadom príchodu Frenkieho de Jonga z FC Barcelona sa musí momentálne posledný tím anglickej Premier League poobzerať po iných alternatívach.

Je ťažko predstaviteľné, že by sa Real Madrid vzdal služieb svojho dôležitého hráča Casemira. Pre trénera Carla Ancelottiho je stálicou v základnej zostave.

Martin Valjent Čítajte viac Mallorca s Valjentom obrala favorita o body, dva zásahy navrátilca Moratu

Faktom je, že biely balet má v súčasnosti až sedem hráčov do stredu poľa a každý z nich by bol pre Manchester superposilou.

Casemiro prišiel do Realu Madrid zo Sao Paula v roku 2013 a debut absolvoval proti Betisu Sevilla za éry Josého Mourinha. Odvtedy je neoddeliteľnou súčasťou stroja na získavanie trofejí.

Hviezdy šoubiznisu a kluby, ktoré podporujú Fotogaléria - 10 fotiek Všetky fotky
Hugh Grant - britský herec, Fulham FC.
šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #futbal #Real Madrid #Manchester United #Casemiro #la liga