Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Vyzeral ako Iniesta. Tréner Neapola vystrúhal Slovákovi veľkú poklonu

Slovenský futbalový reprezentant v službách talianskeho klubu SSC Neapol Stanislav Lobotka sa blysol gólom a prispel k víťazstvu svojho tímu nad Veronou 5:2.

16.08.2022 11:00
Italy Soccer Serie A Foto: ,
Stanislav Lobotka sa teší z gólu hneď v prvom zápase novej sezóny.
debata

Lobotkova „trefa“ bola naozaj vydarená. Asi 40 metrov od súperovej bránky si prebral prihrávku od portugalského ľavého obrancu Mária Ruia, prešmykol sa okolo dvoch protihráčov a z hranice šestnástky umiestnenou strelou poslal loptu po zemi k ľavej žrdi.

Kouč SSC Spalletti bol po stretnutí mimoriadne spokojný. „Skvelý výkon. Na zápas sme sa dobre pripravili a gratulujem chlapcom, že to na trávniku dokázali interpretovať tým najlepším možným spôsobom. Dali sme krásne góly. Na ihrisku som v našom podaní videl ducha i kvalitu,“ vyhlásil 63-ročný tréner.

Spomenutý Lobotka patrí k pilierom Spallettiho neapolskej stratégie. Lodivod „partenopei“ po zápase pochválil 27-ročného rodáka z Trenčína.

Hancko Sparta Čítajte viac Tréner prosí, aby Sparta nepredávala Hancka. Milióny sú na stole

„Lobotka dnes vyzeral ako Iniesta, odohral úžasný zápas a strelil učebnicový gól. To isté platí o Zielinskom, no celý tím dnes hral skvele,“ skonštatoval Spalletti.

Hviezdy šoubiznisu a kluby, ktoré podporujú Fotogaléria - 10 fotiek Všetky fotky
Hugh Grant - britský herec, Fulham FC.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #futbal #Serie A #SSC Neapol #Stanislav Lobotka