Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Hlavička á la Zidane. Útočník FC Liverpool na debut nikdy nezabudne

Hviezdny Darwin Núñez, ktorý prišiel na Anfield Road v lete za 75 miliónov eur, si neudržal chladnú hlavu. Po necelej hodine súboja Liverpoolu s Crystal Palace (1:1) bol vylúčený za úder do hlavy súpera.

16.08.2022 07:14
714212201 Foto:
Darwinovi Núñezovi sťažovanie nepomohlo. Trávnik musel opustiť už v 57. minúte.
debata (2)

Incidentu predchádzala ostrá výmena názorov s obrancom hostí Joachimom Andersenom, ktorý Núñeza k nečakanému činu vyprovokoval strčením do chrbta. Napriek tomu nikto neočakával Uruguajčanovu reakciu.

Ten sa zvrtol smerom k Dánovi a hlavou poslal súpera k zemi. Pripomenul tým nezabudnuteľnú hlavičku Zinedina Zidana z finále MS 2006 proti Taliansku, keď podobným spôsobom odstavil Marca Materazziho.

Zákrok Darwina Núñeza a červená karta.

Rozzúrený kanonier si chcel udalosť ešte vydiskutovať s rozhodcom Paulom Tierneym, ale kapitán James Milner ho pre istotou poslal od neho čo najďalej.

Núñez tak tragicky okorenil prvý zápas za FC Liverpool pred vlastnými fanúšikmi. V prvom polčase nepremenil dve veľké príležitosti a namiesto strelenia gólu oslabil svoj tím.

Stanislav Lobotka Čítajte viac Lobotka okorenil štart ligy gólovým sólom. Uf, to bola krása, aplaudujú mu

Jurgen Klopp odsúdil Uruguajčana za jeho skrat, ktorý prišiel už za nepriaznivého stavu 0:1 pre Crystal Palace po góle Wilfrieda Zahu v prvom polčase.

„Nemôžem poprieť, že je to červená karta. Takto by ste sa nemali správať. Celý čas provokoval, ale absolútne to nie je reakcia, ktorú by ste chceli vidieť,“ uviedol Klopp po zápase.

Uruguajčan teraz dostane stopku na tri zápasy, Liverpool zaostáva za rivalom o titul Manchestrom City po dvoch kolách už o štyri body.

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #futbal #Premier League #FC Liverpool #Darwin Núňez