Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Trest za lenivosť. Čím prekvapil tréner Ronalda a spol. na tréningu?

Po kolapse a zahanbujúcej prehre 0:4 v Brentforde mohli hráči Manchestru United na pozápasový deň voľna zabudnúť. Ponížený tréner Erik ten Hag im obohatil tréning o netradičný prvok.

16.08.2022 08:30
713948564 Foto:
Dva zápasy, dve prehry, skóre 1:6 a posledné miesto v tabuľke. Erik ten Hag zažíva jeden z najhorších štartov na lavičke Manchestru United.
debata

Za predvedený výkon si futbalové hviezdy voľno podľa ten Haga nezaslúžili a ten sa im za katastrofu v Brentforde pomstil svojsky.

Ako sme napísali v nedeľu, hráči Manchestru United vo víkendovom zápase nabehali o 13,8 km menej, ako ich súperi. A podľa britských médií presne takú vzdialenosť museli absolvovať na tréningu.

Stanislav Lobotka Čítajte viac Lobotka okorenil štart ligy gólovým sólom. Uf, to bola krása, aplaudujú mu

Ten Hag je viditeľne rozčarovaný z úvodných dvoch vystúpení svojho tímu v Premier League, čo deklaroval aj po debakli 0:4. „Dostať štyri góly za 35 minút je hanebné. Požiadal som futbalistov, aby hrali s vierou a zodpovedne a presne to na trávniku nerobili,“ uviedol po zápase Holanďan.

„Potrebujeme nových, kvalitných hráčov. Pokúsime sa ich presvedčiť,“ doplnil ten Hag. Manchestru United zostáva 15 dní do konca letného prestupového obdobia.

Vedenie sa dlhodobo snaží získať z FC Barcelona holandského reprezentanta Frankieho de Jonga, ktorý pod ten Hagom pôsobil v Ajaxe Amsterdam. Reálnejšie však vyzerá príchod Francúza Adriena Rabiota z Juventusu Turín.

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #futbal #Cristiano Ronaldo #Manchester United #Erik ten Hag