Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Mbappé vlastní PSG! Francúzovi naložili na twitteri, Neymarovi sa to páčilo

Panuje v Paríži St. Germain napätie? Jeho futbalisti cez víkend zdolali Montpellier 5:2, do zostavy sa vrátil aj kanonier Kylian Mbappé.

15.08.2022 08:50
Kylian Mbappé Foto: ,
Kylian Mbappé po zahodenej penalte.
debata

Ten síce v druhom polčase skóroval, no v prvom nepremenil pokutový kop. Aj to bolo dôvodom na kritické príspevky na sociálnej sieti twitter.

Na prejavoch nespokojnosti by nebolo nič zvláštne, keby ich neoznačil možnosťou „páči sa mi to“ Francúzov spoluhráč Neymar, autor dvoch gólov – o hetrik ho v závere pripravil VAR, ktorý odhalil ofsajd.

Po tom, ako Mbappé po špekuláciách predĺžil kontrakt s parížskym klubom, sa hovorilo o tom, že mu jeho vedenie ponúklo slovo aj pri riadení klubu.

France Soccer League One Čítajte viac Ako malé decko. Hviezdny Mbappé vzdal protiútok, neprihrali mu

Nedávne angažovanie Luisa Camposa na pozíciu športového riaditeľa by mohlo nasvedčovať, že nejde len o fámy. V časoch pôsobenia v Monaku mal totiž k Mbappému veľmi blízko a Campos mal byť Francúzovou voľbou.

Twitterové konto Portal Brasil zverejnilo v sobotu príspevok v znení:

„Dnes v zápase PSG Neymar skóroval a (opäť) znemožnil brankára pri jedenástke. Na druhej strane bol Mbappého pokutový kop veľmi zlý. Po zápase tréner povedal, že Mbappé bude v tejto sezóne prvou voľbou tímu v tejto sezóne pri zahrávaní penált. Absurdita.“

Kto zaplatil najviac za futbalové posily Fotogaléria - 10 fotiek Všetky fotky
10. Juventus Turín - 89 500 000 eur
Najdrahší...

Neymar tieto myšlienky „lajkol“ a zopakoval to aj pri príspevku profilu Neymargiabr:

„Je to oficiálne. Mbappé je ten, kto zahráva pokutové kopy v PSG. Je to jasná vec z kontraktu, pretože žiaden klub na svete, ktorý má v kádri Neymara, by ho pri tomto nedal na druhé miesto. Žiaden! Zjavne za to môže zmluva, Mbappé je vlastníkom PSG!“

Neymar. Čítajte viac Superhviezda v problémoch. Neymarovi hrozí väzenie za korupciu

Mbappé sa predstavil v prvom zápase od májového oznámenia, že do Realu Madrid neprestúpi.

Podľa trénera Christophera Galtiera mu proti Montpellieru v porovnaní so spoluhráčmi ešte chýbala kondícia a potrebuje čas.

debata chyba
Viac na túto tému: #Neymar #Paríž St. Germain #Kylian Mbappé