Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov podcast Výsledky výsledky

Bitka o Londýn: Šarvátky trénerov, štyri góly a veľká dráma v závere

Tottenham ukončil nelichotivú sériu piatich prehier proti Chelsea. V londýnskom derby sa zrodila po góle Harryho Kanea v šiestej minúte nadstaveného času remíza 2:2.

14.08.2022 19:42
Thomas Tuchel - Antonio Conte Foto:
V stretnutí prebehlo viacero potýčok medzi trénerom Chelsea Thomasom Tuchelom (v modrej šiltovke) a Antoniom Contem z Tottenhamu.
debata

V najočakávanejšom súboji 2. kola Premier League musel Tottenham dvakrát doťahovať náskok domáceho tímu. Chelsea otvorila skóre v 19. minúte po voleji Kalidoua Koulibalyho, vyrovnanie zariadil až v polovici druhého polčasu Pierre-Emile Höjbjerg.

Londýnčania však zakrátko odpovedali gólom Reecea Jamesa a zdalo sa, že je rozhodnuté. V úplnom závere sa však po rohu presadil Kane.

APTOPIX Britain Soccer Premier League Čítajte viac Studená vojna v Manchestri. Ronaldo nedal trénerovi ruku, ani pohľad

Pred gólom rozhodca neodpísal zákrok Cristiana Romera na Marca Cucurellu. Vo vybičovanom londýnskom derby vzplanuli vášne aj na striedačkách a obaja tréneri dostali v závere červené karty.

V ďalšom zápase zvíťazil Nottingham Forest nad West Hamom 1:0. Pre nováčika to bol prvý triumf v sezóne, v nadstavenom čase prvého polčasu sa o jediný gól postaral Taiwo Awoniyi.

Skóroval tesne po tom, ako hosťom neuznal presný zásah systém VAR. „Kladivári“ mohli vyrovnať v 65. minúte, no Declan Rice nepremenil pokutový kop.

Premier League – 2. kolo:
Chelsea Londýn – Tottenham Hotspur 2:2 (1:0)
Góly: 19. Koulibaly, 77. James – 68. Höjbjerg, 90.+6. Kane

Nottingham Forest – West Ham United 1:0 (1:0)
Gól: 45.+2. Awoniyi

Hviezdy šoubiznisu a kluby, ktoré podporujú Fotogaléria - 10 fotiek Všetky fotky
Hugh Grant - britský herec, Fulham FC.
šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #futbal #tottenham #Premier League #Chelsea FC