Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov podcast Výsledky výsledky

Leniví diabli z Manchestru. Pohľad na bežecké dáta hovorí za všetko

Aj takmer 24 hodín po zahanbujúcej prehre v Brentforde 0:4 je kolaps Manchestru na ostrovoch témou číslo jeden. Sportsmail zverejnil zaujímavé štatistiky z historickej prehry.

14.08.2022 14:27
Britain Soccer Premier League Foto: ,
Cristiano Ronaldo a jeho krajan Bruno Fernandes boli na trávniku takmer neviditeľný. A to nie len kvôli farbe dresov.
debata (1)

Manchester už po 35 minútach dostal štyri góly a bolo po zápase. Dva zásahy padli po hrubých chybách španielskeho brankára Davida de Geu.

Už na prvý pohľad bolo zrejmé, že medzi futbalistami absentoval akýkoľvek tímový výkon a nefungujúcu chémiu v mužstve teraz podložil Sportsmail aj číslami.

APTOPIX Britain Soccer Premier League Čítajte viac Studená vojna v Manchestri. Ronaldo nedal trénerovi ruku, ani pohľad

Najvýstižnejšia je azda štatistika nabehaných kilometrov v zápase. Kým hráči Manchestru United absolvovali 95,6 km, ich súperi z Brentfordu 109,4. To vcelku jasne ukazuje, komu sa chcelo hrať viac.

Ako je známe, dôležitou súčasťou herného plánu trénera Erika ten Haga je behanie a intenzívny pressing. Ale v sobotu ani v jednom jeho zverenci súpera neprevýšili.

713865996 Čítajte viac Exhviezda Man United perlila: Je umenie minúť miliardu takto zle

Z pohľadu absolvovaných šprintov: Hráči Brenfordu ich absolvovali 90, červení diabli len 65. A podobne negatívne vyznieva aj údaj o pressingu – čiže naháňaní súpera s cieľom získať loptu. Brentford v tomto zapol naplno 21-krát, Manchester trikrát menej.

Ten Hag má týždeň na to, aby dal mužstvo ako tak dokopy. No už teraz majú priaznivci kedysi najlepšieho anglického klubu z nasledujúceho duelu obavy. 22. augusta totiž privítajú na Old Trafford FC Liverpool.

Hviezdy šoubiznisu a kluby, ktoré podporujú Fotogaléria - 10 fotiek Všetky fotky
Hugh Grant - britský herec, Fulham FC.
šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #futbal #Manchester United #Premier League #Brentford