Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov podcast Výsledky výsledky

Exhviezda Man United perlila: Je umenie minúť miliardu takto zle

Po šokujúcej prehre 0:4 v Brentforde klesol Manchester United na posledné miesto tabuľky Premier League. Pomery v upadajúcom klube kritizoval 85-násobný reprezentant Anglicka Gary Neville.

14.08.2022 10:00
713865996 Foto:
Gary Neville počas včerajšieho štúdia po zápase Manchestru United v Brentforde.
debata (3)

Bývalý elitný pravý obranca Manchestru United odohral v klube 19 sezón a bývalého zamestnávateľa po zahanbujúcej prehre nešetril.

V prvom kole na Old Trafforde nestačili zverenci trénera Erika ten Haga s Brightonom 1:2 a po Brentforde sa s dvoma prehrami a skóre 1:6 krčia na dne tabuľky. To sa im nestalo už 30 rokov.

APTOPIX Britain Soccer Premier League Čítajte viac Studená vojna v Manchestri. Ronaldo nedal trénerovi ruku, ani pohľad

„Zápasy United sledujem už 42 rokov a s absolútnou istotou môžem povedať, že taký zlý tím som ešte nevidel," uviedol Neville, ktorý pôsobí ako komentátor stanice Sky Sports.

Tak ako fanúšikovia aj on s údivom sledoval, ako bolo po 35 minútach hry 0:4. „Hľadám jedinú vec, o ktorej by som mohol povedať, že bola v poriadku. No žiadna nie je. Ak ste si mysleli, že horšie už byť nemôže, mýlili ste sa,“ skonštatoval Neville.

712551426 Čítajte viac Rodák s čistým kontom. Totálny kolaps Man United, dostal štvorku

Podľa neho obraz hry na trávniku vyzeral tak, ako by proti sebe stáli dospelí a výber deväťročných futbalistov.

Nešetril ani vedenie a amerických majiteľov Glazerovcov. „Pred 10 mesiacmi vedeli, že potrebujú postaviť úplne nový tím. Teraz ten Hag nedostal hráčov, ktorých potreboval. Toto nie je stratégia. No je umenie minúť miliardu libier tak zle,“ zakončil bývalý obranca. Takúto čiastku vyplatilo vedenie klubu za nových futbalistov od roku 2016.

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #futbal #Manchester United #Premier League #Gary Neville