Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Ako malé decko. Hviezdny Mbappé vzdal protiútok, neprihrali mu

Na triumfe Paríž St. Germain nad Montpellierom 5:2 sa gólom podieľal aj Kylian Mbappé. No väčšinu prvého polčasu bolo z jeho aktivity na ihrisku cítiť frustráciu.

14.08.2022 07:30
France Soccer League One Foto: ,
Kylian Mbappe v stretnutí proti Montpellieru.
debata (1)

V úvode zápasu nepremenil Mbappé pokutový kop a oddialil tak čakanie na svoj prvý presný zásah v novej sezóne. Nepochopiteľne sa zachoval najmä v závere prvého polčasu, keď už PSG viedol v stretnutí 2:0.

Stredopoliar Vitinha zakladal stredom ihriska rýchly protiútok a mal možnosť prihrať voľnému Mbappému vľavo, alebo Messimu vpravo. Rozhodol sa pre Argentínčana.

V tom momente Mbappé rozhodil rukami, úplne zastavil svoj pohyb dopredu a vykašľal sa na protiútok. Achraf Hakimi zakončil akciu strelou vedľa brány do priestoru, kde mal byť práve Mbappé.

Zvláštne správanie Mbappého sa stalo virálnym na sociálnych sieťach a jeho postoj sklamal fanúšikov. „Za toto mal byť okamžite vystriedaný,“ napísal jeden z nich. „Tento postoj je toxický, vôbec to nie je dobré,“ pridal sa ďalší.

APTOPIX Britain Soccer Premier League Čítajte viac Studená vojna v Manchestri. Ronaldo nedal trénerovi ruku, ani pohľad

Mbappé sa napokon dočkal vytúženého gólu v 69. minúte, keď zvyšoval na 4:1 pre Paríž. Strelecký účet v klube si otvorila aj nová posila St. Germain, Renato Sanches.

Hviezdy šoubiznisu a kluby, ktoré podporujú Fotogaléria - 10 fotiek Všetky fotky
Hugh Grant - britský herec, Fulham FC.
šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #futbal #Paríž St. Germain #Ligue 1 #Kylian Mbappé