Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Dúbravka na vedľajšej koľaji. Blíži sa jeho koniec v Newcastle Utd?

Štyri roky bol slovenský brankár Martin Dúbravka jasnou jednotkou Newcastlu. No už druhýkrát za sebou dostal v zápase Premier League pred ním prednosť v bráne Angličan Nick Pope. Proti Brigntonu (0:0) vychytal druhé čisté konto za sebou.

13.08.2022 16:26 , aktualizované: 17:55
713028334 Foto:
Martin Dúbravka sa v Newcastli dostal do nezávideniahodnej situácie.
debata

Po minulotýždňovom triumfe nad Nottinghamom Forest 2:0 nastúpili futbalisti Newcastlu na pôde Brightonu s Dúbravkom iba na lavičke náhradníkov.

Podľa portálu chroniclelive.co.uk je v najvyššej súťaži veľa klubov, ktoré by Slováka zobrali všetkými desiatimi. Príchod Popea zanechal nad hlavou Slováka veľký otáznik ohľadom jeho ďalšej budúcnosti v tíme zo severu Anglicka.

Martin Dúbravka Čítajte viac Dúbravka: Máme najbohatších majiteľov. V Newcastli to cítiť

Podľa britských médií nie je jasné, by bude Dúbravka ochotný zostať v Newcastli aj ako číslo dva a bojovať o miesto v základnej zostave.

Hľadali by ste si nový klub v prípade, že by vás Pope z brány vytlačil? To sme sa Dúbravku pýtali pár dní pred štartom sezóny. Jeho odpoveď mnohé naznačovala.

France Soccer Europa Conference League Čítajte viac Zabudnite na Abramoviča. Chelsea má na lane prestupový rekord

„Ak k tomu príde, situáciu zhodnotím a rozoberiem alternatívy. Som vo veku, v ktorom brankári dosahujú vrchol,“ uviedol Slovák s tým, že sa necíti na to, aby vytváral komfort niekomu inému.

Dá sa preto predpokladať, že Dúbravka sa v dohľadnej dobe bude obzerať po novom pôsobisku. Britské médiá spomínali najmä možnosť prestupu do Leicesteru, kde by mohol byť súčasťou výmeny za Jamesa Maddisona, po ktorom túžia v Newcastli.

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #futbal #Premier League #Newcastle United #Martin Dúbravka