Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Vyradil Slovan a už sa posilňuje. Olympiakos získal Američana

Grécky futbalový klub Olympiakos Pireus získal na hosťovanie do konca sezóny amerického krídelníka Konrada de la Fuenteho.

13.08.2022 15:27
France Soccer Europa League Foto: ,
Konrad de la Fuenta (vľavo) je kmeňovým hráčom Olympique Marseille.
debata

Gréci už majú istotu účinkovania v pohárovej Európe počas celej jesene 2022, zahrajú si totiž v skupinovej časti EL alebo v Európskej konferenčnej lige.

Dvadsaťjedenročný mladík, ktorý do seniorského futbalu prenikol v rezerve španielskeho FC Barcelona, absolvoval uplynulý ročník vo francúzskom tíme Olympique Marseille. Rodák z Miami zostáva kmeňovým hráčom francúzskeho vicemajstra, s ktorým má zmluvu do leta 2025.

France Soccer Europa Conference League Čítajte viac Zabudnite na Abramoviča. Chelsea má na lane prestupový rekord

V sezóne 2021/2022 absolvoval Konrad de la Fuente spolu 16 ligových zápasov za Olympique, hral však len do úvodu apríli, potom mu to znemožnila operácia zraneného kolena.

Od účinkovanie v gréckom Olympiakose si Američan sľubuje väčšiu hernú prax so šancou dostať sa do reprezentácie USA pre majstrovstvá sveta v Katare.

Americkí futbalisti budú na svetovom šampionáte súčasťou základnej B-skupiny a ich súpermi budú postupne výbery Walesu (21.11.), Anglicka (25.11.) a Iránu (29.11.).

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #futbal #Olympiakos Pireus