Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Veľká pivná lúpež. Klub s českým majiteľom zvažuje žalobu na Londýn

Fanúšikovia zúria, majitelia to riešia. Najlacnejšie pivo stálo na prvom zápase West Hamu v novej sezóne Premier League 7,30 libier (8,6 eura). Je to suverénne najviac na celých Britských ostrovoch.

12.08.2022 13:45
654626637 Foto:
Fanúšikovia West Hamu neboli z ceny za veľké pivo práve nadšený.
debata

Podľa The Mail je West Ham, kde je jedným z majiteľov český podnikateľ Daniel Křetinský, pripravený situáciu riešiť aj súdnou cestou.

Klub je na London Stadium iba v prenájme a ceny občerstvenia počas zápasov určuje jeho vlastník, ktorým je spoločnosť E20 Stadium spadajúca pod správu mesta Londýn.

236915582 Čítajte viac Prekliati diabli. Impérium dostáva jednu ranu za druhou

Súčasťou nájomnej zmluvy je aj dohoda o stravovaní, podľa ktorej má majiteľ zabezpečiť, aby ceny za jedlo a pitie boli porovnateľné s cenami na iných londýnskych štadiónoch Arsenalu, Chelsea či Tottenhamu. No a práve na Tottenhame stálo jedno veľké pivo o dve libry menej.

West Ham v súvislosti s týmto problémom kontaktoval cateringovú spoločnosť Delaware North, ale zástupcovia klubu trvajú na tom, že nemôžu zmeniť ceny bez povolenia vlastníka. „Kladivári“ veria, že sa ceny upravia do nasledujúceho domáceho duelu, ktorým bude 18. augusta súboj play off Európskej konferenčnej ligy proti Viborgu.

Andreas Christensen. Čítajte viac Chaos v FC Barcelona. V deň prvého zápasu môže prísť o hráčov

„Vyzerá to, akoby tá spoločnosť bankrotovala,“ opísal znepokojivo vysokú cenu piva jeden z fanúšikov, ktorého cituje The Sun. Ďalší zase namietal na cenu za fľašu koly, ktorá vyšla na 4,50 libier. „To je škandalózne. Pravdepodobne kupujú fľašu za menej ako libru.“

Nedávny prieskum Top10Casinos odhalil, že to najlacnejšie veľké pivo na štadiónoch v Premier League si kúpite na zápasoch Manchestru City – vyjde na 3,40 libier.

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Premier League #West Ham United #London Stadium