Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Chaos v FC Barcelona. V deň prvého zápasu môže prísť o hráčov

Už v sobotu nastúpi katalánsky gigant na prvý duel v novej sezóne španielskej súťaže. No pre nezrovnalosti v mzdových nákladoch nemôže stále zaregistrovať nové posily.

12.08.2022 12:30
Andreas Christensen. Foto: ,
Andreas Christensen si obliekol dres FC Barcelona už v niekoľkých prípravných zápasoch pred štartom sezóny.
debata

Otázne je, či teda budú pre prvý domáci zápas proti Rayo Vallecano k dispozícii Robert Lewandowski, Raphinha a Jules Koundé. Navyše, problém s registráciou sa týka aj hráčov, ktorí v lete predĺžili zmluvy – Sergia Roberta a Ousmane Dembéleho.

No a ďalšia dvojica futbalistov môže v Barcelone skončiť ešte skôr, ako vlastne začala. Dánsky reprezentant Andreas Christensen a Franck Kessié z Pobrežia Slonoviny majú podľa experta na prestupy Fabrizia Romana v zmluvách špeciálne klauzuly.

SR Futbal EKL F 1.kolo Slovan Kodaň TK BAX Čítajte viac Pauschek po krutom vyradení: Vylúčenie ovplyvnilo priebeh zápasu

Ide o to, že ak ich klub nebude môcť oficiálne zaregistrovať ako hráčov FC Barcelona, obaja môžu opustiť mužstvo a odísť zadarmo do iného mužstva.

Že je napríklad Christensen už jednou nohou prečo môže naznačovať aj jeho konto na Instagrame. Dánsky futbalista si vrátil na profilovú fotografiu snímku v drese Chelsea a vymazal aj posledný príspevok o podpise zmluvy s Kataláncami.

Najbizarnejšie futbalové štadióny na svete Fotogaléria - 9 fotiek Všetky fotky
Na tomto štadióne hráva miestny Voždovac...

Každopádne katalánsky gigant má už len necelé dva dni nato, aby sa dostal z ošemetnej situáciu a odštartoval sezónu v plnej sile.

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #futbal #fc barcelona #Robert Lewandowski #la liga