Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Kto nesúhlasí, môže odísť, znie z Paríža po novom pravidle. Tréner má problém

Športový riaditeľ futbalového klubu Paríž St. Germain kontroluje pohyb hráčov po nočných kluboch v rámci zavádzania prísnych pravidiel na zvýšenie disciplíny v kádri.

06.08.2022 15:14
Izrael Futbal francúzsky Superpohár PSG Foto: ,
Neymar, Lionel Messi a Sergio Ramos po triumfe nad Nantes vo finále francúzskeho Superpohára.
debata

Informoval o tom francúzsky novinár Adrien Grenier s odvolaním sa na denník L'Equipe.

Podľa zdroja už Louis Campos preskúmal niekoľko parížskych nočných podnikov, aby zistil, kde hráči PSG trávia voľný čas. Denník tiež uvádza, že Campos má plnú dôveru šéfa klubu Nassera Al-Khelaifiho.

Portugalčan údajne informuje o svojich kontrolách top manažment parížskeho klubu.

Kto zaplatil najviac za futbalové posily Fotogaléria - 10 fotiek Všetky fotky
10. Juventus Turín - 89 500 000 eur
Najdrahší...

Športový riaditeľ na stretnutí s hráčmi pred začiatkom prípravy zdôraznil, že bude v práci tvrdý a každé vybočenie z pravidiel, či porušenie životosprávy, budú okamžite potrestané.

„Ak s tým niekto nesúhlasí, môže odísť, a ak vyjadrí nesúhlas a zostane, tak už hrať nebude.“

Campos v minulosti pomohol vybudovať majstrovské tímy Monaka a Lille, ktorým sa podarilo v Ligue 1 uspieť napriek konkurencii finančne silnejších Parížanov. Pôsobil aj v realizačnom tíme Josého Mourinha v Interi Miláno a Reale Madrid.

Milan Škriniar Čítajte aj Inter dal ultimátum na kúpu Škriniara: Veľkoklubom sa čas kráti

L'Equipe v sobotu uviedol, že Francúzska futbalová federácia (FFF) neschválila zmluvu Paríža St. Germain s novým hlavným trénerom Christophom Galtierom. Dôvodom boli podľa zdroja Galtierove problémy s trénerskou licenciou kategórie Pro.

Podľa periodika tréner neprešiel preškolením, ktoré je podľa predpisov povinné pre trénerov každé tri roky. Galtier teraz môže napísať vedeniu FFF list, v ktorom by ju mal požiadať, aby odložila jeho rekvalifikáciu do ďalšej reprezentačnej prestávky.

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk
debata chyba
Viac na túto tému: #Paríž St. Germain