Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Pokračovanie článku: Dúbravka: Máme najbohatších majiteľov. V Newcastli to cítiť

V lete okrem brankára Popea kúpil klub už len dvoch obrancov – Svena Botmana a Matta Targetta. Nie je to málo?
V momente, keď má Newcastle záujem o nejakých hráčov, si kluby pýtajú nehorázne sumy. Tým, že máme najbohatších majiteľov na svete, ceny sú o 10 až 15 percent vyššie. Nie je možné plniť takéto požiadavky. Ale s tým má problémy mnoho klubov, napríklad u nás Slovan či Sparta v Česku.

Keď ste načrtli Spartu, videli ste chybu obrancu Dávida Hancka s brankárom Dominikom Holecom, po ktorej klub nečakane skončil v pohárovej Európe?
Všimol som si to. Mrzí ma, že sa to stalo mojim krajanom. Slováci to v Sparte nemajú vždy ideálne a jednoduché, sám som si tým prešiel. Každý vie, čo sa stalo a nikto sa pred tým neskrýva. Skvelé bolo, že vedenie aj tréner im vyjadrili podporu.

Cristiano Ronaldo Čítajte viac O Ronaldovi na rovinu: Nechcú ho iné kluby, tréner a asi ani šatňa

Žije Newcastle futbalom viac po tom, čo prišli noví majtelia?
Už predtým to bola z pohľadu atmosféry paráda. No to, čo sa deje teraz, je neskutočné. Na dva prípravné zápasy proti Atalante a Bilbau prišlo spolu 87-tisíc divákov v priebehu dvoch dní. V tréningovom centre nás každý deň sledujú davy ľudí. Celé mužstvo sa už nevie dočkať novej sezóny a chce čo najskôr vybojovať pre klub úspech.

V poslednom období skončili v slovenskej reprezentácii jej ťahúni ako Škrtel, Hubočan či Hamšík. Ako ste na tom vy?
Snažím sa zostať v prvom rade zdravý. V posledných rokoch som to mal náročnejšie. Aj preto som vynechal posledné zápasy v Lige národov, lebo som si potreboval doliečiť niektoré zranenia. No reprezentačnú kariéru určite neplánujem ukončiť.

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #futbal #Premier League #Newcastle United #Martin Dúbravka