Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Inter dal ultimátum na kúpu Škriniara: Veľkoklubom sa čas kráti

Paríž St. Germain či Chelsea FC sa budú musieť veľmi rýchlo rozhodnúť, či budú chcieť zabojovať o získanie kapitána slovenskej futbalovej reprezentácie.

01.08.2022 16:26
Milan Škriniar Foto:
Milan Škriniar.
debata (6)

Podľa Gazzetta dello Sport totiž vedenie Interu Miláno stanovilo pre všetkých záujemcov o stredného obrancu ultimátum, dokedy majú uzavrieť jeho prípadný prestup. A je to presne 10 dní.

V opačnom prípade zostane Slovák v Lombardii a pravdepodobne čoskoro predĺži s milánskym gigantom zmluvu až do roku 2028.

711055370 Čítajte viac Ronaldo by mu rozbil telefón. Messi sa dokonale zastal fanúšika

Vzhľadom na to, že nová sezóna talianskej Serie A začína už 13. augusta, je pre vedenie Interu nutné, aby s ním čo najskôr uzatvorilo nový kontrakt. Podľa Gazetta dello Sport je preto pozícia a ultimátum zo strany klubu pochopiteľné.

Nateraz je pozícia Paríža St. Germain v súvislosti s nákupom Slováka príliš vzdialená od podmienok Interu. Francúzsky majster mal dať na stôl 55 miliónov eur vrátane bonusov, kým Taliani už dlhodobo pýtajú 70 miliónov.

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

6 debata chyba
Viac na túto tému: #futbal #Serie A #Inter Miláno #Milan Škriniar